17-18 martie: Air Navigation Convention, editia a 7-a

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Pe 17 si 18 martie, in campusul Rectorat al Universitatii Politehnica Bucuresti va avea loc a 7-a editie a conferintei Air Navigation Convention.

Organizat de studentii Facultatii de Inginerie Aerospatiala, specializarea Air Navigation, evenimentul isi propune sa le permita acestora sa interactioneze cu specialisti din domeniu, atat din tara, cat si de peste hotare. Studentii vor primi raspunsuri avizate la toate intrebarile lor si vor putea astfel sa-si formeze o imagine de ansamblu despre viitoarea cariera in aceasta industrie. Prin workshop-uri și sesiuni dedicate, participantii vor avea ocazia să interacționeze cu experții din domeniu și cu alumni ai acestei specializări.

Dintre companiile care vor fi prezente la Air Navigation Convention 2016 amintim: IATA, Avitech, AACR, Eurocontrol, ENAIRE Spain, ROMATSA, Think Research, Imperial College London, ALOFT Aviation, NAV Portugal, UCDC, Frequentis Cluj, Snowflake Software, ITV Consulting, JLG Consulting, Aerobatic Yakers. Pe langa sesiunile de intrebari si raspunsuri, cei prezenti vor putea participa si la concursuri. Pe 17 si 18 martie revenim cu imagini de la conferinta pe pagina Aeronews de Facebook.Continue reading...