19 Iulie 2014 - ZIUA FORŢELOR AERIENE LA BAZA 71 AERIANĂ, CÂMPIA TURZII

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

petrudimoff

Well-Known Member
Feb 13, 2012
1,190
395
83
LRCL
www.flickr.com
Salut tututror.

Azi am participat la mitingul aviatic organizat la Baza71 Aeriana de la Campia Turzii.

In program , in ordinea desfasurarii evenimentului au participat:

Parasutisti militari
Aviatia generala cu avioane ULM si PPL
Aeroclubul Romaniei cu formatia Hawk's of Romania, parasutisti si planoristi
Fortele Aeriene Romane cu elicoptere IAR 330 Puma, IAR 316 B Aloutte ,Mig21 Lancer C, Mig21 Lancer B, Alenia - C-27 Spartan si Lockheed - C-130B Hercules
Fortele Regale Canadiene cu aeronave CF-18 Hornet

Pe langa evolutiiile deosebite ale celor mentionati mai sus, in program sau putut vizita expozitii statice cu tehnica militara.

Conditiile meteo au fost favorabile desfasurarii evenimetului , fiind prezenti multi iubitori ai aviatiei.

Am sa incep sa postez cateva fotografii de ansamblu, carora le vor urma si altele.

Ultralight TL 2000 Sting, YR-5188, Private

• 👍
Reactions: 7 users
Multumim Petru pentru detalii. Auzisem de la niste prieteni amatori de aviatie pe care i-am trimis ("ca nu va va parea rau") ca a fost excelent organizat totul. Bineinteles, entuziasmul tineresc, dar totusi.
Asteptam cu drag alte multe imagini pentru cei care au lucrat in sfanta zi de sambata ;)

Cateva poze de ieri.Mai tarziu inca o sa postez.La editari nu ma pricep, astept pareri.

ezt.jpg
ezt2.jpg
ezt3.jpg
ezt4.jpg
ezt5.jpg
ezt6.jpg
ezt7.jpg
ezt8.jpg
ezt9.jpg

• 👍
Reactions: 10 users
Fain exemplar. Ce n'as da pe asa ceva.

Productia lui Zoli. Jos cu palaria.

• 👍
Reactions: 3 users
Apropo, bine ca am observat, se vad rotile avioanelor. Asta da!

are ceva din x wings star wars din unghiul asta! Super poza!

• 👍
Reactions: 1 users