Salut tututror.
Azi am participat la mitingul aviatic organizat la Baza71 Aeriana de la Campia Turzii.
In program , in ordinea desfasurarii evenimentului au participat:
Parasutisti militari
Aviatia generala cu avioane ULM si PPL
Aeroclubul Romaniei cu formatia Hawk's of Romania, parasutisti si planoristi
Fortele Aeriene Romane cu elicoptere IAR 330 Puma, IAR 316 B Aloutte ,Mig21 Lancer C, Mig21 Lancer B, Alenia - C-27 Spartan si Lockheed - C-130B Hercules
Fortele Regale Canadiene cu aeronave CF-18 Hornet
Pe langa evolutiiile deosebite ale celor mentionati mai sus, in program sau putut vizita expozitii statice cu tehnica militara.
Conditiile meteo au fost favorabile desfasurarii evenimetului , fiind prezenti multi iubitori ai aviatiei.
Am sa incep sa postez cateva fotografii de ansamblu, carora le vor urma si altele.
Ultralight TL 2000 Sting, YR-5188, Private
Azi am participat la mitingul aviatic organizat la Baza71 Aeriana de la Campia Turzii.
In program , in ordinea desfasurarii evenimentului au participat:
Parasutisti militari
Aviatia generala cu avioane ULM si PPL
Aeroclubul Romaniei cu formatia Hawk's of Romania, parasutisti si planoristi
Fortele Aeriene Romane cu elicoptere IAR 330 Puma, IAR 316 B Aloutte ,Mig21 Lancer C, Mig21 Lancer B, Alenia - C-27 Spartan si Lockheed - C-130B Hercules
Fortele Regale Canadiene cu aeronave CF-18 Hornet
Pe langa evolutiiile deosebite ale celor mentionati mai sus, in program sau putut vizita expozitii statice cu tehnica militara.
Conditiile meteo au fost favorabile desfasurarii evenimetului , fiind prezenti multi iubitori ai aviatiei.
Am sa incep sa postez cateva fotografii de ansamblu, carora le vor urma si altele.
Ultralight TL 2000 Sting, YR-5188, Private