19 Iulie 2014 - ZIUA FORŢELOR AERIENE LA BAZA 71 AERIANĂ, CÂMPIA TURZII

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
D71_3536.jpg

D71_3690.jpg

D71_3560.jpg

D71_3845.jpg

D71_3791.jpg

Cam mare densitatea idei puse intr-un limbaj bombastic pentru un topic de poze. Comentati si iar comentati dar de la voi fotografii nu vede lumea pe aici, nu puneti - vorbiti cam degeaba. Daca va simtiti in plus aici aveti oricand ro-spotters, photoavia si transilvania spotters care infloresc pe zi ce trece. Eu nu sunt suparat pe nimeni si nu am nimanui nimic a reprosa.
Daca cineva ma jigneste aici pe forum in vazul tuturor cum ca Raduq ar fi "fotograf de un milion de ori mai bun decat voi fi eu vreodata" ii reamintesc ca eu nu ma pot lasa judecat de Liviu Dnistran care nu stie sa salute cand ne intalnim la gard si totusi intre noi sunt vreo 7 ani diferenta de varsta insa de care Liviu nu tine cont , poate or fi cei 7 ani de acasa care ii lipsesc.
De trimis poze la SMFA am trimis si sunt la ei pe pereti impreuna cu ale voastre.

Nu m-am uitat prea mult in jur sa vad cine si de la cati kilometri au venit pentru ca nu i-am pus eu sa vina si nici nu m-au interesat. Daca s-a facut vreun chestionar de satisfactie asupra locatiei si toti au raspuns pozitiv n-am de unde sa stiu ca pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic si daca e asa eu ma indoiesc ca toti a fost sinceri si ca sa iti protejeze sentimentele ti-au raspuns sa iti faca pe plac.

P.S. Daca va aflati in relatii atat de bune cum pretindeti cu cei de la Baza 71 cat si cu cei de la Bucuresti si sunteti buni cunoscatori ai bazei cum de nu v-ati dus in prealabil sa vedeti daca locatia respectiva corespunde sau trebuie aleasa alta ori fiind singura disponibila se putea taia iarba aceea ca deh avem participare spotereasca internationala ? sau e bine cu iarba de un metru la o locatie sub nivelul pistei ?

Last edited by a moderator:
  • 👍
Reactions: 5 users
Octavian, cand intri la un om in casa si ti foame, mananci ce primesti nu urli dupa somon afumat, limbi de canar sau cozi de randunica! Si asta tine tot de educatie si de cei 7 ani de acasa!

In primul rand comparatia nu e una fericita. Evident ca daca mergi cu un prieten la cineva acasa si acolo e murdar nu e prietenul de vina. Daca in unele locuri si pe marginea drumului se tunde iarba sa arate frumos evident ca si pe aerodrom se poate face treaba asta. Acu nu e vina nimanui ca aia nu au taiat iarba dar daca mergi in casa cuiva si ala te primeste in garaj inseamna ca nu te considera demn de a fi primit in sufragerie.
Cam cate poze de ale voastre au intrat pe site-uri cu avioanele la decolare sau aterizare din acea pozitie ? (care pentru unii e fericit aleasa)

Daca vorbim in pilde si ti-e foame si mergi la cineva acasa si iti da mancare de pisici o mananci ?

Last edited by a moderator: