23-24 aprilie: AEROCONSULT 2018, Universitatea Politehnica Bucuresti

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Editia din acest an se va desfasura in sala AN010 a UPB. AEROCONSULT reprezintă un târg de oportunități pentru cei ce studiază inginerie aerospațială, oferindu-le șansa de a afla informații în mod direct de la angajatori despre companii, programe de practică și locuri de muncă disponibile.

Organizat de Asociația EUROAVIA Bucureşti in colaborare cu Facultatea de Inginerie Aerospațială, AEROCONSULT 2018 are ca obiective principale: comunicarea între reprezentanții companiilor participante și studenții facultății; promovarea companiilor ce își desfășoară activitatea în sfera ingineriei aerospațiale; facilitarea semnării de precontracte pentru stagii de practică și locuri de muncă. Totodata, evenimentul reprezinta o ocazie pentru studentii care doresc să isi aprofundeze cunoștințele dobândite în cadrul cursurilor printr-un internship.

Aflat la cea de-a IX-a ediție, AEROCONSULT 2018 este un proiect de prestigiu în cadrul Facultăţii de Inginerie Aerospaţială, prin care fiecare student are ocazia de a relaționa cu viitorii angajatori care ii vor ajuta la îndeplinirea viselor și urmarea pasiunii. Idealurile studenților pot fi concretizate prin prezența companiilor şi interacţiunea directă a acestora cu tinerii aspiranţi în domeniul aerospaţial, astfel conturându-se posibilitatea unor noi cariere.

Dintre sponsori amintim GKN Fokker Engineering Romania, Universal Alloy Corporation, TURBOMECANICA, GECI, Airbus Helicopters Romania, Deimos Space Romania, Blue Air şi Assystem, respectiv ROMAERO ca partener industrial si Grand Papa, Poieni şi Terra Bisco ca parteneri. Aeronews.ro este, din nou, partener media.

afis_AEROCONSULT2018.jpg
Continue reading...