"80 de ani de aviatie civila la Cluj-Napoca" 05.05.2012

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

petrudimoff

Well-Known Member
Feb 13, 2012
1,190
395
83
LRCL
www.flickr.com
Romanian Air Force, Mikoyan-Gurevich MiG-21UM Lancer B, 176 (cn 516999176)

de dimineata la prima ora

Romanian Air Force, IAR IAR-330M Puma, 87 (cn 122)

O tura si de la mine..
imgp8318.jpg

imgp8445j.jpg

imgp8555q.jpg

imgp8618.jpg

imgp8688p.jpg

imgp8774an.jpg

Faine poze. Ati avut parte de vreme buna.
A fost inghesuiala? Cam putine poze :)

A fost chiar ok, un pic de emotii ca la 9,30 erau urme de ceata dar miraculos aceasta s-a rispipit inainte de 10.
Frumos, frumos !
Lume foarte multa , cateva mii de oameni dupa estimarea mea.
La incheierea show-ului s-a intamplat ceva ce m-a lasat cu gura cascata :
Totul s-a terminat in jur de 11,30, a fost lasata lumea sa iasa din portiunea rezervata publicului si sa vada de aproape cele 4 Extra si Puma 330 care nu a zburat , a fost doar "static". Va dati seama ce a putut fi cand mii de oameni s-au amestecat cu avioanele? Ma gandeam ca la la 12,15 incep sa vina la aterizare LH si W6 si eram extrem de sceptic ca platforma se poate elibera. Uimirea mea a fost maxima sa vad ca lumea a fost extrem de civilizata si cand au inceput sa ceara organizatorii evacuarea, in nici 10 min platforma a fost goala. Pentru mine a fost o lectie ca daca organizarea e ok si civilizata si lumea se poate comporta ok.
Inca o remarca pozitiva : prea putin am vazut "structuri de forta", in sensul ca nu jandarmii au asigurat ordinea (chiar daca au fost in backup) ci personalul aeroportului.

Fain fain.
Unii tin pozele la naftalina sau le-a interzis cineva sa mai posteze aici?

Radu, cu siguranta nu la tine m-am referit.
Mai, daca ai ceva script de PS care le prelucreaza singur, da un mail :)
off:
Am sarit si eu acum cu o serie de poze de la LEJ :)

Deci ala din mijloc te avea pe HUD. "Target locked! Requesting permission to engage enemy!"