Accident A321 Kogalimavia 7K9268, s-a prăbușit cu 217 pax Si 7 crew s-a prăbușit în nordul Egiptului

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Intr-adevar . Nu prea am inteles care va fi alternativa la aducerea bagajului de cala. Ti-l trimiti prin posta ? :confused:

Arata ce haos e acolo - si mai ales faptul ca autoritatile locale se supara ca prostu' pe sat. Egiptenii sint foarte orgoliosi - si nu vor recunoaste ca a fost un security breach decit atuncea cind nu vor avea incotro...
Mai ales, ca in cazul unui security breach - asigurarile vor avea un recurs contra companiei ce gestiona aeroportul si impotriva statului egiptean, care trebuia sa ia toate masurile de securitate.
Deci, nu e vorba numai de mindrie nationala - ci si de multi-multi bani...

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited:
Charter cred .Mai facuse regulat cursa asta o data sau de doua ori pe saptamana( il mai vedeam pe FR24). Cred ca pt Christian Tour .

Last edited:
Am gasit motivul vizitei de astazi a YR-BAJ la SSH :

Un număr de 140 de turiști români care se aflau în stațiunile Sharm El Sheikh și Hurghada din Egipt au fost repatriați în România, sâmbătă, pe fondul situației actuale din zonă, precum și al măsurilor de securitate impuse de autoritățile egiptene în cele două aeroporturi, anunță MAE...

Ministerul Afacerilor Externe mai precizează că transportul cetățenilor români a fost organizat de Ministerul Transporturilor, iar aeronava a aterizat pe aeroportul București Otopeni sâmbătă seară.
tv neptun

Accidentul aviatic din Peninsula Sinai, rezultatul exploziei unei bombe puse la bordul avionului

Tragedia aviatică s-a soldat cu 224 de morți, numărul total al pasagerilor.
Autoritățile rusești confirmă că a fost vorba de un act terorist, Vladimir Putin făcând promisiunea de a-i pedepsi pe toți cei vinovați.
"Putem spune fără urmă de îndoială că a fost un act terorist. În timpul zborului, a explodat un dispozitiv exploziv cu o putere echivalentă a 1 kg de TNT. Drept rezultat, avionul s-a dezintegrat în aer", a declarat șeful FSB.
În cursul zilei de azi, autoritățile egiptene au reținut doi angajați ai Aeroportului Internațional Sharm El Sheikh, aceștia fiind suspectați că ar fi ajutat la plasarea bombei la bordul avionului rusesc.

Sursa: Rusia a fost ținta unui atac terorist! Accidentul aviatic din Peninsula Sinai, rezultatul exploziei unei bombe puse la bordul avionului - Ultima ora

Mai sunt și surse străine: FSB chief: Russian A321 plane blown up by homemade explosive device
Russia Confirms A321 Brought Down by Terrorist Explosive Device

Interesant cum se "potrivesc" toate informatiile/evenimentele.