Aeronews.ro, partener CEESAR – The Best Airlines Awards

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Organizata anual din 2010, gala CEESAR – The Best Airlines Awards premiaza cele mai bune companii aeriene din Europa Centrala si de Est plecand de la voturile pasagerilor care au zburat cu acesti operatori. La editia din acest an (gala va avea loc in primul trimestru 2019), Aeronews.ro este partener media.

Pasagerii care voteaza compania aeriana favorita in cadrul CEESAR – The Best Airlines Awards au la dispozitie mai multe criterii: value for money, procedurile de check-in si imbarcare, confortul la bordul aeronavelor, profesionalismul echipajului de cabina, curatenia avionului, sistemul de divertisment la bord, catering-ul, etc.

In fiecare an, gala CEESAR – The Best Airlines Awards reprezinta un prilej de intalnire si discutii informale pentru mai bine de 300 de persoane, CEOs ai companiilor aeriene si aeroporturilor, reprezentanti ai unor importante companii din domeniul aviatiei, presa de specialitate, oficiali guvernamentali, etc.

Pentru a vota compania aeriana favorita, accesati acest link.

CEESAR – The Best Airlines Awards este organizat de Aviaclick, companie cu sediul in Varsovia care detine, din 2004, si site-ul Pasazer.com, cel mai citit site de aviatie din Polonia si unul dintre cele mai urmarite din Europa Centrala si de Est. Pentru mai multe detalii, accesati www.ceesar-awards.com
Continue reading...