Aeroport Băneasa (BBU/LRBS)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Sper sa fie cat de curand.
 
Superbe poze. Mersi.
 
Am gasit niste poze din 2006 de la BBU, pe care nu le postasem aici. Le urcasem pe fotogaleata neprelucrate si le postez asa cum sunt.
Welcome back YR-BAC!








 
  • 👍
Reactions: 3 users
Da. Erau pozitionate in ordine alfabetica: YR-BAA, YR-BAB si YR-BAC. Pe 707 l-au parcat ulterior in spatele benzinariei de pe DN1.
 
INSIDER : Din 2017, foarte probabil se va redeschide BBU si folosit ca principal city-airport de unele companii ce opereaza acum pe OTP (decongestionarea platformei ce isi va atinge limitele anul viitor).
 
Sa vezi tu inghesuiala in camaruta aia mica, numita terminal.

Pozitiv: are statie de tramvai ;)
 
Horror... Terminalul să zicem, dar zona de check-in era adevărata cloacă. Sau controlul pașapoarte la sosiri. Ai de plm... Am sechele. Încă.


Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk
 
Eu acum 11 ani ma cruceam cand am vazut banda de bagaje...
 
Terminalul este renovat complet, in interior este la nivel business. Ce a fost in 2010 a fost. Nu stiu cum ar putea fi adaptat pentru pasageri. Poate doar pentru ATR-uri pe interne.
 
Stiu doar ca s-a inceput renovarea terminalului hala, iar discutiile sunt purtate cu ceva operatori arabi + ceva interne (intuiesc ca ROT, desi asta ar insemna optimizarea orarului pentru toate rutele, caci nu vad KIV, SOF, BUD, SOF si BEG operate din BBU).
 
Păi cum adică ROT pe interne? Renunță Tarom la hub?


Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk
 
Stie cineva ce e cu B763 de tot decoleaza si aterizeaza pe Baneasa?

Lucrez fix vis-a-vis de aeroport si il vad aproape zilnic ca decoleaza sau aterizeaza, l-am tot urmarit pe flightradar24 dar nu l-am prins niciodata pana la destinatie.

Astazi de exemplu a aterizat si venea din Kabul, Afghanistan.