Foarte prompti colegii, mi-a placut. Am citit doar pe telefon raspunsurile voastre, scriu doar acum de pe tastatura normala.
Da, am citit detaliile din universul paralel, dar vroiam sa dezvolt aici subiectul, cu voi, cei pe care ii cunosc aici, virtual. Pentru a concluziona:
- pentru permis, mail si apoi mai vedem;
- pentru luni, 29 iulie, as alege un waterpark, asa, pentru exercitiu. Stiti cumva daca o focala de 105mm e suficienta pentru a nu cropui intr-o veselie cand ma intorc inapoi la Cluj? Acolo in parcare presupun ca accesul e liber, nu? Dar daca aleg waterpark-ul, inseamna ca am nevoie de material zburator cu finala pe 08R. Sunt diferente mari intre L si R, in ceea ce priveste statistica, sau e pe baza de "free rwy"?
Sau nu stiu, recomandati-mi voi o alta varianta, in afara sa umblu prin balariile de la 26R/26L. As sta 2-3 ore pentru exercitiu, caci apoi trebuie sa ma intorc la
CLJ-ul meu

Finger? Restaurant? Sau la Tiriac? .
Eventual, pentru cine e din zona, va pot transmite mai precis orele amiezii cand voi fi prin zona, si desi, la ora aia lumea harnica lucreaza, cine stie, poate ma intalnesc cu careva dintre voi pentru schimb de idei si carti de vizita
Mersi frumos pentru detalii, puncte pe harta. E mult mai usor asa. Oricum, zona o stiu bine, pana imediat dupa
BBU ajung relativ des.