Aeroportul Bucuresti Sud

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Pe cand un aeroport si in Drumul Taberei ?Si sa "bage" curse spre Montreal si Pipera.

Un aeroport va fi construit în zona de sud a Capitalei, printr-un proiect care va fi derulat de Primăria Sectorului 4 şi Consiliul Judeţean Giurgiu, a declarat edilul Daniel Băluţă. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Un nou aeroport internațional în zona de sud a Capitalei. Primar: ”M-ar bucura foarte mult să fie de talia Aeroportului Otopeni”

 
Un fake news pentru maharii care au terenuri in zona, sa dea un mare bum imobiliar, ca si la Adunatii Copaceni. :p Stiu personal oameni care si-au luat teren in zona Adunatii Copaceni unde se visa noul aeroport, cumparand ieftin, si asteptand sa se faca asa mult visatul aeroport sa vanda de 10 ori mai scump. :) Pamflet. Spre Pipera se gasesc clienti, ca doar acolo stau multi meleonari in ieuro. In Ilfov zona pandele town, stau numai mahari. :p Sti ce nu inteleg eu ? Ce treaba are Primaria Secorului 4 cu judetul Giurgiu, cand dupa Bucuresti, mai exista si judetul Ilfov pana sa ajungi in judetul Giurgiu. :p De aici iti dai seama ca nu are nici o logica ce afirma Baluta. Inteleg ca sa intrat in campanie electorala, dar chiar sa bati campii in halul asta mi se pare prea de tot. :)
 
Last edited:
Singurul lucru de care e nevoie e un terminal nou la OTP.
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 4 users
Londra are 6 aeroporturi, de ce să nu avem și noi 3? ;)
 
Singurul lucru de care e nevoie e un terminal nou la OTP.
Pai jumatate din el este nou. Terminalul nou are doar cativa ani. :)
Post automatically merged:

Londra are 6 aeroporturi, de ce să nu avem și noi 3? ;)
Comparam corcoduse cu mere. :p la orice capitol. De ce doar 3 ? Pai ala de la Adunatii Copaceni nu se mai face ? Poate se face si ala si avem 4, ne apropiem de englezi. :) PS. Am cunostinte care au cumparat teren acolo cand au auzit de aeroport, sperand la o vanzare cu pret inzecit. Poate si acum se dau tot ponturi dastea in speranta ca unii dau un buf financiar, si cand colo, raman ca fraierii cu terenul luat in speranta ca fac aeroport. :)
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Tichie de margaritar:

Construirea unui aeroport internațional prin contribuția Sectorului 4 al Municipiului București, în colaborare cu Consiliul Județean Giurgiu, a intrat în linie dreaptă. Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat în ședința de astăzi asocierea între cele două entități administrative, în vederea finanțării și realizării în comun a acestui proiect de investiții deosebit de important pentru dezvoltarea zonei de sud a Bucureștiului...

”Împreună cu autoritățile statului şi după studiile de specialitate vom decide unde este locul potrivit. M-ar bucura foarte mult să fie un aeroport de talia Aeroportului Otopeni. Dacă nu reuşim să-l facem atât de mare, măcar două treimi din ceea ce înseamnă Aeroportul Otopeni..." a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță. 
In continuare,in articole electorale platite de catre Primaria sect 4 (PSD) se prezinta noua"nestemata" din salba de aeroporturi pe care le va avea Bucurestiul (sa nu uitam de Alexeni Aeroport International). Locatia: bineinteles Adunații Copăceni.
Sa treaca alegerile ,ca sa scapam de toate aiurelile electorale.

 
  • 🤣
Reactions: 1 users