• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Aeroportul International Galati-Braila

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Pentru ca se discuta mai demult despre aceasta tichie de margaritar , iata si threadul !
Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, anunţă încheierea unui protocol cu judeţul Brăila pentru realizarea unui aeroport internaţional, care să deservească întreaga regiune...
. Ştiu că se vorbeşte de mulţi ani de acest proiect, însă, acum, pentru prima oară se fac paşi concreţi pentru a realiza acest vis al celor care trăiesc în zona Galaţi- Brăila şi nu numai, în condiţiile în care de acest aeroport ar putea beneficia şi cei din Vrancea sau din localităţile de frontieră din Republica Moldova”, afirmă el, citat de news.ro.
Conform preşedintelui Consiliului Judeţean, în bugetul de anul acesta au fost prevăzuţi bani pentru realizarea primelor expertize şi analize, precum şi a mai multor documente tehnice necesare pentru a obţine, prin intermediul Asociaţiei de Dezvoltare Comunitară pentru Infrastructura de Transport,, fonduri nerambursabile pentru construirea aeroportului.
“Acum avem şi un avantaj foarte mare, şi anume faptul că acest obiectiv de investiţii a fost inclus în Master Planul General de Transport al României. În plus, nu mai suntem singuri în acest demers, ci împreună cu partenerii de la Brăila.
 
  • 👍
Reactions: 1 user

dexter

Banned
Doamne ajuta. la cat mai multe pajisti betonate in tara ca nu-s destule. Este adevarat ca, atunci cand vin campaniile electorale si ani electorali, toti promit ca fac si dreg, aeroporturi, poduri, autostrazi, etc, etc.
 

lagrange

Well-Known Member
Peste 32 milioane de lei puse la bataie pentru Studii Aeroportul Galati-Braila:

SERVICII PRIVIND PLANUL DE INVESTITII/MASTER PLAN ŞI STUDIUL DE FEZABILITATE, NECESARE PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTITIE REALIZAREA AEROPORTULUI REGIONAL GALATI-BRAILA, PRECUM SI PENTRU PREGATIREA STUDIILOR ASOCIATE FAZEI DE PROIECTARE SF AFERENTE VIITORULUI OBIECTIV DE INVESTITII

De parca nu erau suficiente aeroporturile care nu isi justifica existenta dpdv economic in RO, mai este nevoie de inca unul.

Detalii achzitie aici
 

lagrange

Well-Known Member
Câștigătorii celor 32 de milioane pt studii la Aeroportul Galați.

Bani tocați, și nu putini...

 
  • 👍
  • 😟
Reactions: 1 users
Top