• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Aeroportul International Galati-Braila

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Pentru ca se discuta mai demult despre aceasta tichie de margaritar , iata si threadul !
Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, anunţă încheierea unui protocol cu judeţul Brăila pentru realizarea unui aeroport internaţional, care să deservească întreaga regiune...
. Ştiu că se vorbeşte de mulţi ani de acest proiect, însă, acum, pentru prima oară se fac paşi concreţi pentru a realiza acest vis al celor care trăiesc în zona Galaţi- Brăila şi nu numai, în condiţiile în care de acest aeroport ar putea beneficia şi cei din Vrancea sau din localităţile de frontieră din Republica Moldova”, afirmă el, citat de news.ro.
Conform preşedintelui Consiliului Judeţean, în bugetul de anul acesta au fost prevăzuţi bani pentru realizarea primelor expertize şi analize, precum şi a mai multor documente tehnice necesare pentru a obţine, prin intermediul Asociaţiei de Dezvoltare Comunitară pentru Infrastructura de Transport,, fonduri nerambursabile pentru construirea aeroportului.
“Acum avem şi un avantaj foarte mare, şi anume faptul că acest obiectiv de investiţii a fost inclus în Master Planul General de Transport al României. În plus, nu mai suntem singuri în acest demers, ci împreună cu partenerii de la Brăila.
 
  • 👍
Reactions: 1 user

dexter

Banned
Doamne ajuta. la cat mai multe pajisti betonate in tara ca nu-s destule. Este adevarat ca, atunci cand vin campaniile electorale si ani electorali, toti promit ca fac si dreg, aeroporturi, poduri, autostrazi, etc, etc.
 
Top