• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Aeroportul International George Enescu - Bacau (BCM/LRBC)

Stefan Dan

Well-Known Member
Focusul perfect il obtin foarte greu, datorita obiectivului care se stie din fabricatie ca e putin soft. La Flyone am vazut si eu acum, e reflexia zapezii formata pe burta lui. Dar eu editarea o fac cu vreo doua presetari in Lightroom si e destul, pentru ca nu fac nimic cu pozele astea, nu le dau la print, nu le urc pe site-uri de specialitate. Le fac doar ca sa vada si alti pasionati de aviatie ce miscari sunt pe la noi. Pentru facebook si forumuri sunt foarte bune. Nu trebuie mai mult.
 
  • 👍
Reactions: 1 users

Todd is Back

Well-Known Member
Nu am lucrat cu lightroom, dar banuiesc ca poti sa selectezi aria respectiva si odata selectata sa folosesti cursorul de la alb spre negru. Da lentila pe care o folosesti este soft se vede clar in toate celelalte poze, dar din cind in cind prinde lumina perfecta din unghiul perfect. Sint citeva alte poze care confirma acest lucru. Dupa mine multe dintre aceste poze sint salvabile insa timpul de editare v-a creste un pic. Eu unul nu am folosit niciodata presatari la editare, insa evident ca aceasta metoda, creste semnificativ productivitatea publicarii acestor imagini.
 

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Efectul vine de la reflexia zapezii de la sol. Da un efect ireal, insa asa se vede.
Uite o poza, cu acelasi efect.
 

Stefan Dan

Well-Known Member
Cine are timp de bibilit poze, sa o faca. Eu nu am si nici nu ma agit sa le scot ”țiplă”. Nu am de ce, ca si asa nu fac nimic cu pozele.
 

Stefan Dan

Well-Known Member
Tie am sa-ti arat pe alea ruginite iar pentru restul pe cele "noi", abia iesite din RK. :D Din cate stiu sunt vreo doua pe la Aerostar, pentru RK.
 

bbx

Member
Norocul este ca ai spatiul aerian destul de liber in zona :)
 
Last edited by a moderator:
  • 👍
Reactions: 1 user
Top