Aerro Direkt (4D/DIR)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
5,262
3,599
303
Constanta
Societatea comercială Aerro Direkt SRL înregistrată în Otopeni va obține certificatul de operator aerian în România. Potrivit informațiilor obținute, primul avion al companiei este un Airbus A321 și va fi înmatriculat YR-ADI. ... Airbusul A321 înmatriculat YR-ADI a fost mutat vineri de pe aeroportul Châteauroux din Franța pe aeroportul din Norwich, Marea Britanie, pentru a fi vopsit în livery Aerro Direkt. În ceea ce privește societatea comercială Aerro Direkt SRL, aceasta a fost înființată în 2004 și are sediul în Otopeni, județul Ilfov. Cel mai probabil aceasta are strânsă legătură cu compania cu același nume din Republica Moldova.


 
  • 👍
Reactions: 1 user
Primul avion ,in culorile Air Moldova , a aterizat la BBU.
Airbus A321​
-231​
1366​
YR-ADI​
Aerro Direkt Srl​
ferried 12jul21 NWI-BBU after paint into Air Moldova cs, no titl​
ex LY-VEH​

Este si un video cu aterizarea pe : boardingpass .
 
A plecat la 6:30pm spre KIV, de vineri ar trebui să intre la zbor.

Cod ICAO: DIR
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Aerro Direkt/Air Moldova va opera la vara mai multe curse charter pentru Prestige Tours la AYT de la ARW, BAY, CLJ, CRA, OMR, OTP si SCV cu 321.

Toate zborurile apar în orar cu numar de cursa 4D si cu plecare de la AYT, deci probabil ca vor fi operate în W de la KIV
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Momentan, in ceata. Nu stiu ce e cu el.

Airbus A320​
-233​
3418​
YR-​
HiFly Europe​
delivery 03jun22 CGK-AUH-OTP, N-reg​
ex N498TA​
o_O
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
Vine si colegul boardingpass ,dupa juma' de zi , cu un "exclusiv" din care "aflam" ca DIR primeste doua avioane din care unul e cel de mai sus. :sisi1
Sper sa nu se supere dar,ch aviation a fost primul ,apoi noi si apoi...exclusivii.
E adevarat,initial nu am stiut unde va ajunge acest A320 ,asa ca l-am postat initai la diverse ,apoi l-am mutat.
 
sper să nu te superi nici tu, dar articolul de pe ch-aviation are la bază un tweet de-al meu din 13 mai, dată de la care e și articolul meu în draft..

pe lângă asta, am fost primul care a precizat pentru cine e avionul respectiv, și tot în articol am dat un mic hint despre al doilea A320 care va ajunge la Aerro Direkt...

 
  • 👍
Reactions: 1 user
Ca tot vorbeam de DIR:

Astăzi, 4 iunie 2022, operatorul Aerro Direkt, care urma să efectueze un zbor charter pe ruta București – Antalya, cu decolare la ora 12.30, a anunțat anularea cursei. Anunțul a fost transmis la ora 15.43, după mai multe amânări ale procedurii de îmbarcare.
Cei 180 de pasageri au fost asistați la preluarea bagajelor de cală și au fost conduși în zona publică, într-o sală de așteptare, unde se pot întâlni cu turoperatorul. În această zonă, personalul CNAB le oferă în continuare asistență.
FB CNAB

LE: Si, ca sa-l citez pe boardingpass:
Potrivit presei din Republica Moldova, avionul, care operase un zbor pe ruta Chișinău - Antalya pentru Air Moldova, a fost sechestrat pe aeroportul turc din cauza datoriilor de aproximativ 200 de mii de dolari pe care Air Moldova le are față de aeroport și companiile care realimentau avioanele sale.
E cam ciudat , DIR opereaza pentru Air Moldova ,nu este Air Moldova ca sa-l sechestreze .Daca intr-adevar datoriile sunt ale lui MLD si nu ale lui DIR.
 
Last edited:
probabil s-au prins și turcii de șmecheria DIR-MLD..... însă MLD zice că nu au datorii și trimit alt avion spre AYT, probabil s-au reglat...
 
A320 nou sosit in flota (momentan N498TA) este la IAS.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Si acum ,pozitionat la BBU:
Airbus A320​
-233​
3418​
YR-ADB​
Aerro Direkt​
posn 29oct22 IAS-BBU​
ex N498TA​
 
  • 👍
Reactions: 1 user
boardingpass ne informeeaza ca :
Airbusul A321 înmatriculat YR-ADI care a fost operat de compania aeriană românească Aerro Direkt a fost înapoiat companiei de leasing și deregistrat din registrul Autorității Aeronautice Civile Române (AACR).
Acesta era singurul avion din flota acesteia, așadar, cel mai probabil, Certificatul de Operator Aerian și Licența de Operator ale Aerro Direkt vor fi suspendate..
 
Aerro Direkt si -a facut site: Aerro Direkt .

Iar ,conform boardingpass ,va receptiona doua A320 si, va zbura sub marca: flyyo.
 
  • 👍
Reactions: 2 users