Air Bucharest (-/BUR)

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
:)
Multumim frumos de inho! Poate Catalin! Eu....la JOB![DOUBLEPOST=1393521044][/DOUBLEPOST]\
Cred ca este premiera pe CRA!

Last edited by a moderator:
Air Bucharest o sa stea 25 de zile la CRA nu 10-15 cat sa scris mai sus.O sa primeasca o noua schema de vopsire :) era si cazul ca de cativa ani buni il stiu cu acest livery.

din 01.06 chiar 3/7:
cu orar variabil si duminica

Asta înseamna însa, ca le mai trebuie o aeronava, din moment ce începându cu miercuri 04.06 respectiv 11.06 aeronava lor e programata sa opereze OTP-HER-CLJ-HER-IAS-HER-OTP

Pentru sâmbata si duminica într-adevar nu aveau chartere programate, deci acolo ar fi loc.

din 05.07 BUR apare cu 1/7 la PRN si de la CGN, din 12.04 1/7 la PRN de la STR cu pâna la 5/7 de la 11.04 de la BSL la PRN (acolo însa doar pâna la 30.05)

chixul nu a fost al Air Valahia ci mai degraba al turoperatorului.

Nu am reusit pâna acuma sa aflu pentru ce turoperator va face BUR aceste zboruri, dar ma astept ca cel putin la DUS, ca urmare a experienteleor acumulate cu diverse companii românesti, operarea respectiv handlingul sa se faca doar contra cash ...

Sigur nu a iesit! Nu s-a auzit nu s-a vazut! Altfel, Catalin, era "pe faza" de la sursa lui .;)

BUR si-a intrat în pâine:

azi a efectuat prima cursa BSL-PRN, mâine începe operarea la DUS si STR:

PRN-DUS-PRN-STR-PRN

• 👍
Reactions: 1 users
Pana la urma l-au vopsit ?

buna ziua

din cate stiu eu la fabrica de la craiova nu sunt facilitati de vopsire pentru b737, hangarul dedicat pentru vopsire fiind doar pentru bae146
probabil ca l-au cosmetizat pe exterior si i-au facut o polishare[DOUBLEPOST=1397662963][/DOUBLEPOST]in completare, au lucrat mult la imaginea interioara, huse noi din piele de culoare rosie facute la SBZ si mocheta noua taiata si festonata tot la SBZ (la Romtex Anjou, o organizatie de productie autorizata din RO)
probabil ca fiind totusi presati de inceperea operarii au ales sa nu-l vopseasca acum dat fiind ca o operatie de vopsire cu striping (inlaturarea completa a tuturor straturilor de vopsea anterioare, si erau in numar de 3 deja) dureaza cam 12-14 zile (fara a fi executate alte lucrari la avion)

cat despre operarea de pe PRN, BUR a mai operat aici anul trecut si in 2012 destul de mult. o sa para pe radare si in perioada imediat urmatoare (17-22 Apr) si apoi pana la sfarsitul lunii Aprilie (24, 26-28 si 30)

• 👍
Reactions: 2 users
În legatura cu "noul look" al YR-TIB în exterior si interior ne-a postat Catalin81 niste poze:

http://forum.fly-ra.com/threads/aeroportul-international-craiova-cra-lrcv.461/page-26

Baietii de la DUS au fost desiguri prezenti sa pozeze deschiderea rutei la PRN:

1397393405_TN.jpg

• 👍
în perioada 12.05-06.10 BUR va opera o cursa saptamânala pe ruta OTP-TLV-OTP în fiecare marti

Buna seara
YR TIB a revenit la Craiova. Cu 2 zile mai devreme decat anul trecut:
YRTIB LROP 1450 0016 2015-02-26 15:06 B733 IN DLA CHG YRTIB

• 👍
Ma intreb cat de rentabil este pt BUR sa tina YR-TIB la cat de sporadic este folosit . In ultimul timp ,doar pe 17 apr. a facut cateva curse pt MLD.

Vine sezonul charterelor si il baga la munca, stai linistit.