Si ce destinatii sunt prin reclame? Eu nu am gasit nimic referitor la charterele operate de Air Bucharest pe anul viitor, tot ce am gasit sunt Tarom, Blue Air si diversti operatori straini (gen Aegean prin Grecia sau Corendon prin Turcia).Reclamele (deocamdata nu sunt afisate ofertele) sugereaza ca activitatea de chartere s-ar mari si din provincie.
Nu e avionul lor,e al unui investitor din Dubai. Doar opereaza sub aoc ul lor. Pleaca in Italia la primavara,e deja contractat. Si da, o sa mai vina unul,la fel ca asta.Air Bucharest, care operează un Boeing 737, și-a mai luat un avion și așteaptă încă unul în februarie
Hmm ... deci 3 aeronave din vara?
Reclamele (deocamdata nu sunt afisate ofertele) sugereaza ca activitatea de chartere s-ar mari si din provincie. Dar sigur ca ar putea fi ca si in anul trecut, cand Kusadasi a comercializat si bilete de sejururi pe mai multe curse ale turoperatorului Christian Tour (care la randul lui a vandut bilete pe curse BUR).
Sa vedem, si pana acuma BUR a operat multe curse in strainatate, probabil vor fi mai multe de acum incolo.
pai sa invete din ce faceau Ten bine, la un moment dat: Africa in wet-lease...^^ Iarna ce fac?
si de acolo mai departe catre AYTAvanpremiera pentru BMS (TSR-CLJ-IAS):
YR-TIB - Boeing 737-3L9 - Air Bucharest - Flightradar24
YR-TIB - Boeing 737-3L9 - Air Bucharest - Flightradar24
Boeing 737 -46J 27213 2585 YR-SKI Air Bucharest ferried 12apr16 BBU-KEF, for freighter conversion? ex A6-ESE
YR TIB vine azi la OMR . Face doua rotatii la 19.00 si 02.45. E un charter care va fi saptamanal. Deja hoteluri din oras sunt fully booked pt turistii evrei. La Double Tree se amenajeaza corturi pt mese. Oricum orasul arata extraordinar, tot centrul este refacut
YR TIB vine azi la OMR . Face doua rotatii la 19.00 si 02.45. E un charter care va fi saptamanal.