Air Bucharest (-/BUR)

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Si cu YR-YAP ce fac ? Il tin de decor?
In curte la Romaero. Poate nici nu este reparat daca n-au platit furnizorului banii sa vina piesele. Se mai intampla ca avioanele sa mai stea la sol din lipsa de piese daca nu marci banu` la furnizor.

@dexter si YR-TIB sta la sol iarna si în general relativ mult.

YR-YAP în schimb, din câte stiu eu, în afara de septembrie 2021 când a operat vreo 1-2 zile charterele (YR-TIB având o defectiune) nu a avut operatii comerciale de când a fost adus în vara 2020.

De aceea întrebarea lui @AIR06 este foarte justificata. Totusi, cel putin în toamna trecuta aeronava era pregatita sa opereze spontan zboruri comerciale ...

De câteva zile cei de la Air Bucharest își opereaza charterele cu ajutorul altor companii Blue Air, ALK Airlines.
Stir cineva de ce nu folosesc cel de-al doilea avion YR-YAP?

@Thomas - Kusadasi nu are capacitatea actuala de a-si umple propria aeronava, motiv pentru care au apelat la multe anulari de destinatii si au luat in allotment locuri de la alte companii ce opereaza spre destinatiile lor din portofoliu.

Reactions: 1 user
@Disconnected mai aduc avion pentru charterele din vară?

Am văzut că turoperatorul Kusadasi.ro vinde primele pachete din aprilie cu SkyUp, Animawings și HiSky...
No idea, domnul Yapici nu mai zice nimic.
Dar am înțeles că nu finalizaseră ceva înțelegere cu vreun israelian care urma să preia BUR sau să devină acționar.

Domnul Yapici ar fi finalizat deja tranzactia cu domnul Muharrem Mavisu de la Fibula de cateva saptamani.

• 👍
Reactions: 1 user
BUR urmează să opereze pentru turoperatorul Kusadasi zboruri charter săptămânale la Bahrain (BAH) din 28.10-17.02

Destinație complet nouă pentru România... după cum știm întotdeauna foarte dificil de implementat...

• 👍
Reactions: 1 users
355642138_649831997169836_2698072539661345919_n.jpg

• 👍
Reactions: 1 users
Știam ca BUR își schimba numele in New Airlines. Dar pe avion vad ca scrie,intr-adevăr New Airlines dar…operated by Air Bucharest.