Air France-KLM: 30% reducere pentru destinatii intercontinentale

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
AF-KLM lanseaza astazi campania promotionala de primavara ce cuprinde zeci de destinatii din Asia, Africa, Europa, America de Sud si de Nord, cat si din zona Caraibelor si Oceanului Indian. Pana la finalu lunii martie, clientii vor putea beneficia de preturi cu pana la 30% mai mici.

Pe continentul nord – american preturile incep de la 540 euro pentru un bilet dus-intors la Miami, 583 euro pentru un bilet dus-intors la Montreal si 584 euro pentru un bilet dus-intors la New York si Boston. Pasionatii de calatorii isi pot achizitiona bilete catre Asia cu preturi incepand de la 499 euro pentru Mumbai, 509 euro pentru Delhi, 519 euro pentru Hong Kong si 559 euro pentru Beijing.

Africa este o destinatie inedita pentru cei care vor sa descopere noi culturi si locuri deosebite. In acest sens, calatorii pot opta pentru un zbor in Cape Town de la 599 euro sau in Zanzibar cu KLM, de la 685 euro bilet dus-intors. Pentru cei care isi doresc sa ajunga in Brazilia, AIR FRANCE KLM a pus in vanzare bilete incepand de la 649 euro de persoana, zbor dus-intors. Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online www.airfrance.ro si www.klm.ro, cat si la agentiile de turism si tour operatorii autorizati. Toate preturile includ zborul dus-intors, cat si taxele de aeroport.

Turistii vor putea sa isi rezerve destinatia dorita pana pe 4 aprilie 2016, iar calatoria va trebui efectuata pana pe 30 iunie sau intre 21 august si 15 decembrie pentru destinatiile din Asia, America de Sud, Caraibe si Oceanul Indian, iar pentru Africa pana pe 30 iunie sau intre 15 iulie si 30 noiembrie. Destinatiile din America de Nord pot fi rezervate pana pe 15 aprilie.

Continue reading...