Air France – KLM: cu 4,1% mai multe zboruri pentru vara anului 2018

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Grupul Air France – KLM anunta o crestere a capacitatii pentru sezonul de vara 2018 (25 martie – 27 octombrie 2018) cu 4,1% fata de sezonul de vara anterior.

Cresterea va fi determinata de introducerea de noi segmente pe zborurile lung-curier (+3,9%) dar si pe zborurile mediu si scurt-curier (+1,4%). In 2018, grupul isi continua strategia de extindere si ofera 314 de destinatii catre 116 tari, dintre care 78 de segmente nou introduse in aceasta vara. “Cu o crestere a capacitatii de + 4,1%, ne propunem sa consolidam pozitia noastra pe toate pietele unde suntem prezenti. In aceasta vara, Air France KLM va inaugura 78 de noi segmente, un record in istoria noastra, confirmand astfel obiectivele de crestere stabilite.”, a declarat Jean-Marc Janaillac, presedinte si CEO al Air France-KLM.

Crestere cu 3,9% a zborurilor lung-curier si 9 noi destinatii in portofoliul Air France KLM.

Printre cele mai noi destinatii inaugurate de Air France KLM in primavara si vara anului 2018 se regasesc Nairobi (Kenya), Seattle (SUA) incepand cu 25 martie, Taipei (Taiwan) incepand cu 16 aprilie si San José (Costa Rica). Din luna mai 2018, Joon va opera zboruri spre Fortaleza (Brazilia) si Mahé (Seychelles).

America de Nord. In Statele Unite, Air France va relua zborurile spre Seattle, cu 5 zboruri saptamanale efectuate cu Boeing 777-200 iar KLM isi va dezvolta serviciile spre Minneapolis, San Francisco si New York, cu noi frecvente adaugate. Astfel, KLM va opera in vara anului 2018 4 zboruri saptamanale spre Minneapolis, 11 spre San Francisco si 20 spre New York.

Caraibe si America Centrala si de Sud. KLM isi extinde capacitatea saptamanala cu 20% pentru plecarile din Amsterdam Schiphol cu destinatia Buenos Aires si Santiago de Chile dar si pentru insulele din Caraibe. Compania va avea zboruri suplimentare spre Aruba, Bonaire, St Martin si Curaçao.

Asia si Orientul Mijlociu. Air France va inaugura in luna aprilie trei zboruri saptamanale catre Taipei, Taiwan operate cu o aeronava Boeing 777-200. Zboruri suplimentare sunt prevazute si pentru Japonia (Osaka si Tokyo Haneda) si Coreea de Sud (Seul).

Africa si Oceanul Indian. Air France va inaugura serviciul Paris-Nairobi pe 25 martie 2018, cu 3 zboruri saptamanale, operate de catre Boeing 787.

Crestere cu +1,4% a zborurilor mediu si scurt-curier si 45 de noi destinatii si conexiuni europene.

Air France creste numarul de zboruri catre Dublin (Irlanda), Oslo (Norvegia), Gothenburg (Suedia), Berlin (Germania), Nisa (Franta), Madrid (Spania), Marrakech (Maroc) iar KLM introduce zboruri catre Bologna (Italia), Cracovia, Gdansk (Polonia) si Helsinki (Finlanda).Continue reading...