Air France – KLM: rute noi si capacitate crescuta pentru vara anului 2016

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
In vara acestui an, capacitatea Air France-KLM va creste cu 1,5% in comparatie cu sezonul de vara anterior. Vor continua investitiile in noile cabine de calatorie si vor fi deschise 50 de rute noi in intreaga lume.

Pe reteaua zborurilor lung-curier, Air France si KLM vor suplimenta serviciile catre Statele Unite ale Americii cu un nou zbor spre Salt Lake City operat de KLM, dar si un zbor Air France catre New York de pe aeroportul Paris – Orly. De la inceputul anului, Air France este prima companie aeriana din lume care opereaza zboruri catre Mexico City cu aeronave Airbus A380. Din 27 martie se vor opera zboruri zilnice catre aceasta destinatie. Grupul creste, de asemenea, si frecventa zborurilor catre Panama, oferind 13 zboruri saptamanale operate din cele doua hub-uri europene.

Grupul lanseaza 13 noi rute europene, printre care Dresden (Germania), Inverness (Scotia), Southampton (Anglia), Alicante, Ibiza si Valencia (Spania) operate de KLM si Cracovia (Polonia), Glasgow (Scoția), Biarritz, Ajaccio si Calvi (Franta) operate de Air France. La sfarsitul sezonului de vara, pe reteaua de zboruri lung-curier, Air France va avea in flota sa 32 de aeronave Boeing 777 echipate cu noile cabine de calatorie. In acelasi timp, KLM continua sa imbunatateasca aeronavele Boeing 777-300ER cu noua clasa World Business. Va fi introdus si un nou scaun Business plat complet in 75% din flota KLM pe zborurile lung-curier. Foto: Coenraad Balt.

Continue reading...