Air Moldova (9U/MLD)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Buna ziua. Umbla zvonuri prin sat, cum ca, Blue Air ar fi doar un intermediar de fatada in preluarea actiunilor Air Moldova. In concluzie, altcineva sta in spatele acestei manevre. Daca cineva o sa intrebe sursa de informatie, am sa-i spun, ca sursa mea este persoana care lucreaza cu Air Moldova.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Asa cum si la BMS a umblat vorba prin sat ca actionarii actuali sunt oamenii lui iordache si tot el controleaza compania? Lasa barfele interne si ai rabdare.
 
Pai poate e mai ieftin asa… nu facea si ParcatAir la fel acum vreo 10 ani? Fokkerele in Wet Lease contractate timpuri si in locul lor aduse BAE uneori de la Romavia?
 

Cam veche știrea, însă aparent Air Moldova începe să miște.
Întrebarea este, ce se va întâmpla cu ei, după oficializarea intrării Zeitfracht în acționariatul Blue Air? Vor fi păstrate cele 49 de procente? Sau vor fi vândute, eventual către deținătorii celorlalte acțiuni.
 
Bănuiesc ca discutiile cu Zeitfracht au inceput anterior finalizarii preluarii Air Moldova deci cred ca avusesera acordul acestora asa ca, nu cred ca se va schima ceva.
Pe de alta parte,inca nu stiu care este contribuția reala a 0B la preluarea 9U ,pentru ca nu vad nici o sinergie intre cele doua companii.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
MLD a fost preluat de catre niste baieti destepti cu pasaport rusesc, e greu de crezut ca Zeitfracht va avea vreun cuvant de pus acolo.
 
Am observat ca Air Moldova a suspendat zborurile spre Bucuresti... Nu se mai gasesc date disponibile pe site, nu se mai pot face rezervari...
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Discount si limbaj ciudat la 9U :

Air Moldova – 27 de ani zburăm împreună! ✈️
Air Moldova vine cu o surpriză şi oferă o reducere în mărime de 27% :D din valoarea tarifului, la procurarea biletelor în zilele de 11,12 şi 13 ianuarie
 
  • 🤣
Reactions: 2 users
La procurarea... 😂😂
Auzeam frecvent chestia asta înainte de '89.
 
@tavi, de unde si bancul ala tot de dinainte de '89:
"Bula, ce e taica-tu? "
"Procuror, tovarasa invatatoare."
"Cum procuror, Bula?"
" Pai procura tot soiul de chestii care nu se gasesc."

Scuze de off topic.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
limbaj ciudat la 9U :
"Râde hârb de oală spartă " - exemplu dintr-un autobuz al Soc. de Transport Public din Bacău:
b38hfr_p1150970_188.jpg

;)
 
Last edited by a moderator:
  • 🤣
Reactions: 1 users
Iar stickerul cu Desteptarea e pus strategic. In cazul in care ai iesit prin "deschiderea de scapare" sa le dai si lor un "târr".