• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Air Serbia (JU/JAT)

oldblueeyes

Well-Known Member
In mijlocul acestei furtuni in pahar cu apa (ca altfel nu prea am cum sa-i spun), am si eu o intrebare inocenta :) voi de ce considerati ca exista o problema cu titlul articolului lui @Gabriel B. ?

Intreb asta doar din curiozitate - asa cum stiti, nu sunt nici pe departe expert in limba Romana.. dar chiar exista o mare diferenta intre expresiile 'prin' si 'via'? Repet, aceasta este o simpla intrebare incocenta, din curiozitate

Peter, diferenta este de sens. Via inseamna "pe ruta". Zbori la Vancouver via Newark. "Prin" New York au fost aia cu avioanele pe 9/11.

Exista si in limba romana expresii care daca ai invatat in clasa a 8a stii ca NU au DECIT o singura forma ( ce am scris cu majuscule se foloseste doar avind ambele cuvinte in propozitie).

Cine nu cunoaste regulile astea este cultural white trashul romanesc.
 
  • 👍
Reactions: 1 user

Peter

Well-Known Member
Cine nu cunoaste regulile astea este cultural white trashul romanesc.
Daca este vorba de cineva care a trăit o parte cat de mica din viața in Romania, sunt de acord. Insa, daca este vorba de cineva care nu a trăit in RO, motiv pentru care nu a avut ocazia sa învețe limba Română la școala.. ei bine, asta este o Treaba diferită!
[doublepost=1488929497][/doublepost]
Ia tu mai bine si corectează cuvântul acesta! Nu imi amintesc sa existe vreun 'h' in 'roșu'. In plus, iti recomand sa citești cu atenție data viitoare - prima data am scris cuvântul corect :) scuze!
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user

Todd is Back

Well-Known Member
Peter postarea mea s-a vrut a fi o gluma, common pal ... a little sense of humor, no hard feelings though for you and Fuchs, peace&love, bro :beer-toast1:

Nu imi amintesc sa existe vreun 'h' in 'roșu'
Corect, insa nu am eu litera respectiva pe tastatura.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
D

Deleted member 13561

Guest
Air Serbia au în spate pe Etihad. Tarom pe cine are?


Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk
 
Last edited by a moderator:
D

Deleted member 13561

Guest
Da, așa e.


Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk
 
Top