Al 9-lea Airbus, un A320, se alatura bazei Wizz Air din Bucuresti

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare companie aeriană din România, și-a extins flota din București ajungând în prezent la 9 avioane.

Marţi, noua aeronavă modernă Airbus A320 cu 180 de locuri s-a alăturat bazei din capitală și va opera zboruri din București pentru următoarele două săptămâni. Începând cu 21 decembrie 2016, această aeronavă va fi schimbată cu un Airbus A321 nou, cu 230 locuri, în prezent, cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar. Aeronava va sprijini operațiunile recent lansate către Tenerife precum și cele mai noi rute din București către Hanovra și Billund care încep pe 13 și 16 decembrie, cu două frecvențe săptămânale în zilele de marți și sâmbăta și, respectiv, în zilele de luni și vineri.

Screen-Shot-2016-12-14-at-14.11.45.png


Avionul reprezintă o nouă investiție de 98 de milioane euro suplimentară a WIZZ în România, iar numărul total al personalului companiei din București va ajunge la 346. Wizz Air oferă 46 de rute spre 18 de țări, inclusiv o rută internă de la București spre Cluj-Napoca. Toate biletele pe aceste rute se află deja la vânzare pe wizzair.com, la preţuri începând de la doar 39 RON / segment, atât pentru rutele interne, cât și pentru cele internaționale. Primul zbor WIZZ din București a decolat în 2007 şi de peste un deceniu WIZZ a devenit cea mai mare companie aeriană din România, şi-a dezvoltat continuu reţeaua sa de rute la preţ redus – în prezent oferă 129 rute spre 54 de destinații de pe zece aeroporturi din România.

Wizz_4.jpg


Demonstrând angajamentul WIZZ faţă de pasagerii săi, compania investește constant în operaţiunile sale din România. De-a lungul anului 2016 WIZZ a anunțat deja și va lansa 28 de rute noi care fac legătura între ţara noastră şi restul Europei, iar în prima parte din 2017 alte 16 noi rute, deja anunțate, vor începe să fie operate din România. Cele mai noi rute anunţate pentru pasagerii din România sunt cele de la Suceava spre Veneţia Treviso, Bologna şi Roma Ciampino, dar şi cele de la Craiova spre Koln, Liverpool şi Madrid, toate cu începere din luna martie 2017. Pe parcursul ultimelor 12 luni, care s-au încheiat la 30 noiembrie 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 5,4 milioane de pasageri către și dinspre România.

Wizz_2.jpg


Operaţiunile Wizz din şi spre România oferă preţuri accesibile pentru cei ce aleg să călătorească de plăcere sau în scop de afaceri şi sprijină locurile de muncă în sectoarele aviaţiei şi turismului. Peste 750 de angajaţi permanenţi lucrează la Wizz Air în România și sunt nerăbdători să întâmpine pasagerii la bordul uneia dintre cele 20 de aeronave care includ 4 Airbus A321 noi, ultra-eficiente, cu 230 de locuri la bord. Flota va sprijini în acest an mai mult de 4.000 de locuri de muncă în industriile conexe în întreaga țară.

Wizz_3.jpg


Continue reading...