Alexandre de Juniac, propus pentru a deveni Director General si CEO al IATA

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Alexandre de Juniac, Chairman si CEO al Grupului Air France-KLM, a primit ieri propunerea de a deveni urmatorul Director General si CEO al IATA (Asociatia Internationala de Transport Aerian). Alexandre de Juniac a spus ca accepta nominalizarea, care urmeaza sa fie discutata in cadrul Adunarii Generale IATA (1 – 3 iunie 2016).

Avand in vedere numirea iminenta ca Director General si CEO IATA, care va produce efecte cel mai tarziu la data de 1 august 2016, Consiliul de Directori al Grupului Air France-KLM a pregatit un plan pentru desemnarea succesorului sau. Cu ajutorul unei companii de consultanta in recrutare la nivel international, s-a initiat deja procesul de recrutare si identificare a celui mai bun director capabil sa continue consolidarea si dezvoltarea Grupului. Membrii Consiliului de Directori al Grupului Air France-KLM si-au exprimat recunoasterea lor pentru activitatea remarcabila a lui Alexandre de Juniac in redresarea economica si financiara a Grupului, sporind gama de servicii si castigand noi clienti. Toate aceste realizari au fost recunoscute prin propunerea oferita lui Alexandre de Juniac, acesta fiind si prima persoana care vine la conducerea IATA dintr-o companie aeriana franceza.

“As dori sa le multumesc tuturor celor de la Air France-KLM, care timp de aproape 5 ani au fost pe deplin angajati in a realiza impreuna recuperarea noastra si restabilirea conditiilor de crestere. Faptul ca am lucrat pentru Air France-KLM este o sursa de mare mandrie. Voi continua sa-mi indeplinesc responsabilitatile pana la venirea succesorului meu, la sfarsitul lunii iulie, si voi continua sa apar transportul aerian si toate companiile aeriene – inclusiv Air France-KLM – in noul meu rol. Prin puterea abilitatilor echipelor sale, prestigiul brandurilor si radacinilor sale europene, Air France-KLM detine toate calitatile de care are nevoie pentru a concura cu liniile aeriene de talie mondiala.”, a declarat domnul de Juniac.

“Este o mandrie si o recunoastere imensa pentru Air France-KLM la nivel de grup, dar si pentru fiecare membru al echipei noastre, de a oferi liderul celui mai important organism de transport aerian. Intreaga industrie traverseaza o perioada de schimbari si redefiniri a prioritatilor, motiv pentru care avem incredere ca domnul de Juniac va reprezenta in continuare cu brio companiile aeriene”, a declarat Alexandru Dobrescu, CEO Air France-KLM Romania.Continue reading...