Animawings - Discutii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
App de Christian Tour , aveam o vacanta cumparata in Grecia de la ei cu plecare in data de 09.06. cu zbor efectuat de Animawing care nu are AOC nici azi, cu doua luni m-au anuntat ca se anuleaza plecarea si nici pana azi nu am primit vaucher sau returnarea banilori platiti din Februarie integral.
Intrebarea mea e cum vinzi bilete daca nu ai nici AOC?!
 
Prima aeronava Animawings ,acum ajunsa la OTP:



 
  • 👍
Reactions: 3 users
🆕 #Vestibune ✈️🇬🇷 𝐋𝐚𝐧𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐡𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢-𝐒𝐚𝐥𝐨𝐧𝐢𝐜

Ȋn contextul celor mai recente măsuri luate de Guvernul Elen cu privire la condiţiile de călătorie impuse pentru turiştii români şi pentru că există un interes sporit pentru zona de nord a Greciei (zonă accesibilă de regulă pe cale terestră), ȋmpreună cu operatorul aerian al grupului nostru de firme, am luat decizia de a lansa o 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐚 𝐜𝐡𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢-𝐒𝐚𝐥𝐨𝐧𝐢𝐜 𝐜𝐮 𝐩𝐥𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢̑𝐧 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐳𝐢 𝐝𝐞 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐀𝐓𝐀, 𝐢̑𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝟏𝟖 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎.
Venim astfel ȋn ȋntâmpinarea tuturor turiştilor noştri 💙 iubitori de #Grecia cu o soluţie facilă şi rapidă, la costuri minime.

Cursa va fi operată de grupul #AEGEANAirlines, după următorul orar de zbor:
A33011 Otopeni 07:00 – Salonic 08:15
A33012 Salonic 09:00 – Otopeni 10:15
 
  • 👍
Reactions: 2 users
In schimb mie mi-au anulat charterul de PVK...ehh asa o sa faca WZZ-ul bani.
 
Au afisat preturile...si la ce preturi au nu ma astept sa mearga prea bine. Iesi mult mai ok cu booking + zbor qatar. Nu e niciun avantaj al charterului.
 
9 ore intr-un 320 cu 174 de locuri, fara IFE si cu o escala care mai adauga vreo 45 de min- 1 ora la timpul de zbor??? De ce te-ai supune la asa chin???
 
Ei spun că zborul ar fi fără escală ... Mă gândesc că închiriază poate ceva ...
 
Pe site la CT mentioneaza stopul tehnic de aproximativ o ora, iar cateringul e limitat la “soft drinks”.
 
  • 😲
Reactions: 1 user
2.png

Cam asa ceva. Facusem rapid o simulare pe 2 hoteluri, pachet 2 persoane si diferenta pachetului fata de cazare pe booking e de 1500-2200 Euro. Deci in banii astia e avionul si transferul. Transferul nu ar trebui sa coste mai mult de 100e pentru 2 persoane. Deci minim 1400 / 2 = 700E. Cam asta e pretul uzual la Qatar. Saptamana trecuta au avut o oferta si pentru OTP - ZNZ si era in jur de 500E. Prefer sa fac putin mai mult pe drum, si sa pierd 2-3 ore in Doha, decat sa stau intr-un A320 o ora pe pista sa realimenteze. Plus catering-ul de la Qatar.

Apreciez ca se incearca si din Romania altceva inafara de Turcia, Grecia si mai nou Egipt, dar nu mi se pare ok modul in care incearca sa il faca. Probabil anul asta ar fi putut inchiria la un pret bun un avion cu care sa ajunga fara stop tehnic in Zanzibar. E drept, e si pentru piata asta o clientela care nu vrea sa aiba griji (nu se descurca sa faca transferul intr-un hub mare) si cateva sute de Euro in plus sunt platite pentru comoditate. Doar ca nu e chiar comod.
 
  • 🤣
Reactions: 1 user