Animawings - Discutii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Atât poate.. :)
Mda ... si eu tot cred ca fiecare om daca îl tratezi cu bun simt chiar daca el nu a facut-o la rândul lui, se va aduna si se va lasat influentat pozitiv ... asa sunt eu, cred în binele oamenilor ... cu unii se pare ca nu merge nicicum ... :(
 
Vezi ca acusi vine si zice ca ai postat dupa ce ai vazut pe "grupul de discutii boarding pass"
 
Cine este userul care deține site-ul t2t.ro?
Vreau sa îl felicit, pt ca am văzut ca în articolele lui menționează, de fiecare data, când preia o informatie, sursa datelor.
Felicitări, domnule!!!
 
Last edited:
  • 👍
  • 🌟
Reactions: 3 users
Ma intreb de ce Christian Tour nu-si asuma inca noua firma de chartere. Mare secret nu mai este ,lucrurile sunt destul de inaintate incat Dertour sa vanda vacante pe zborurile Anima. Nu cred ca i-ar face deloc rau putina publicitate (nu platita).
 
71501802_129307131800751_5605937734469287936_o.png


ma întreb cât de repede apare si la baietii :cool:
 
  • 👍
Reactions: 4 users
Structura actionariatului:

1. Memento Group: 7.873.515 actiuni
2. Mihai Panait: 1 actiune

Totusi ma mira un pic cât de "necomunicativi" sunt cei de la Chritian Tour ...

Dar poate este doar un pic de politica mai serioasa, adica se face un anunt în momentul în care exista macar un avion si AOC-ul luat si se renunta la anumite romanisme ca o sa facem, o sa dregem, vom lua, vom fi etc. ... :rolleyes: ;)
 
  • 👍
Reactions: 1 users
animawingsb3je9.jpg


via @Thomas :)

Oare o să miroasă G/B chestia asta?
 
Last edited by a moderator:
  • 🤣
  • 👍
Reactions: 2 users
Am pus watermark pe poza, sa fie usor de preluat.
EXCLUSIV, EXPLOSIV, DOAR AICI, DOAR LA NOI, DOAR CUM.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
După ce au ieșit din parteneriatul cu diviziile de turism ale Eurolines, preluate de Dertour, germanii de la Tui vor rămâne activi în România, printr-un nou parteneriat cu Memento Group, care deține turoperatorul Christian Tour . cele dou companii vor funcționa separat, cu management separat, dar Christian Tour va avea acces la toate ofertele germanilor, la prețuri identice...
Tui va funcționa în România sub brandul Tui Travel Center, va opera propriile zboruri charter către țări precum Grecia, Turcia, Spania, aflate printre favoritele turiștilor români, care vor avea acces în hotelurile aflate sub brandul Tui, și anume: Tui Blue, Tui Magic, Tui Life, Riu, Suneo, Robinson sau Sensatori.
 
  • 👍
Reactions: 3 users
Interesant, dar nu prea cred că vor opera zboruri charter proprii.
Sau? :rolleyes:
Sigur că înțeleg de ce ai postat aici, ar face sens ca Memento în calitate de partener să le pună la dispoziție avioanele Animawings pentru cursele proprii și să mai vândă și ei acolo pachete la Robinson Club etc.
Posibil ...
Post automatically merged:


Aici un pic mai multe detalii. Am înțeles mai bine acum, Memento/Pandel preia franciza TUI în România.

Și acel produs propriu de zbor charter aproape sigur că este Animawings și probabil că va fi preluat și sistemul Tuifly care practic nu operează zboruri full-charter, ci vinde locuri la toată lumea (turoperatori, agenții de turism sau clienți finali).
 
Last edited:
Deci Christian Tour a început sa schimbe în orarele charterelor operatorul Blue Air cu Animawings.

Mai astept câteva zile sa vad daca se mai pastreaza câteva chartere Blue Air sau trec toate pe Animawings. Dupa aceea vom putea vedea si câte aeronave se preconizeaza la AWG.

Pâna acum urmatoarele chartere sunt înlocuite la CT (fost BMS, actual AWG):

ARW:
- AYT

BAY:
- AYT

CLJ:
- ZTH
- HRG

CRA:
- AYT

IAS:
- NBE
- AYT

OMR:
- AYT

TGM:
- AYT

TSR:
- NBE
- HRG
 
  • 👍
Reactions: 5 users
O sa modific cândva saptamâna viitoare si în charterele anuntate la toate aeroporturile, între timp aproape toate cursele ce au fost la CT cu BMS sunt trecute între timp pe AWG ...

Dupa programul gasit pâna acum, este nevoie de cel putin 2 aeronave, exemplu duminica:

1. OTP-AYT-IAS-AYT-BAY-AYT-OTP
2. OTP-HRG-CLJ-HRG-OTP

Unele zile nu sunt complete iar zborurile gasite pe Dertour NU se regasesc toate în ofertele CT, deci vor opera si pentru alti tuoperatori, cum ar fi miercuri:

1. OTP-NBE-TSR-NBE-IAS-NBE-OTP
2. OTP-HRG-CLJ-HRG-OTP

În orarele CT zborul de la CLJ nu este în oferta de exemplu ci acesta este doar la Dertour.

Daca este adevarat ca într-adevar si sub brandul TUI vor mai fi operate zboruri charter proprii (în continuare am însa niste dubii în acest sens), atunci ar fi nevoie de cel putin 3 aeronave.

Din moment ce se va opera si OTP-TFS, mai degraba ma astept sa vedem cel putin o aeronva ce nu ajunge oarecum la limita cu încarcare full pentru aces zbor cum este 320, mai ales pentru o companie specializata pe chartere.
 
  • 👍
Reactions: 3 users