Accident ASL Hungary B734 @ BGY, overrun runway

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Pilotii cica ar fi fost dusi la spital.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

S-a oprit pe autostrada... dupa ce a trecut peste o alta sosea unde a lovit cel putin 2 masini, era un video pe net de la fata locului, a fost destul de serios

Google Maps

Aici s-a oprit. Vezi poza de pe twitter, cu indicatorul de 40. Acolo nu este nicio autostrada, este drum expres. Nu totul care este despartit cu beton este autostrada.
Pista, iarba, drum, gard, drum, parcare, banda de intrare pe sosea, primul sens de sosea, despartitoare de beton, celalalt sens, banda de iesire. Aquaplanare clara, altfel nu ai cum sa nu te opresti in 2700m (landing distance).

• 👍
Reactions: 1 users
Google Maps

Aici s-a oprit. Vezi poza de pe twitter, cu indicatorul de 40. Acolo nu este nicio autostrada, este drum expres. Nu totul care este despartit cu beton este autostrada.
Pista, iarba, drum, gard, drum, parcare, banda de intrare pe sosea, primul sens de sosea, despartitoare de beton, celalalt sens, banda de iesire. Aquaplanare clara, altfel nu ai cum sa nu te opresti in 2700m (landing distance).
asa e, a iesit urat, insa vad ca presa din romania a cam denaturat detaliile incidentului si stirile par a fi scrise de niste "jurnalisti" cam paraleli cu domeniul aviatiei

Uneori sa filtram informmatiile asa cum le primim, sa investigam, sa pastram ce e important, restul il ignoram.
Cel putin asa am facut eu. Am sapat dupa informatii, METAR, directia de aterizare, iar cand am vazut si poza cu indicatorul de 40, am inceput sa sap pe street view. E simplu, necesita doar putin timp.

• 👍
Reactions: 1 user