• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

AtlasGlobal (KK/KKK)

transporter

Well-Known Member
Să fie sănătoși...

Tie iti place sa vorbesti asa fara rost ? Sa te bagi in seama ? Sa aduni numar de posturi ? Ce aduc in plus toate comentariile astea inutile ? Am scapat de LF-uri din threadurile cu informatii si acum avem tot felul de comentarii idioate. @Zsolt, @Thomas, nu se pot lua niste masuri ca totusi sa fim ON TOPIC. Imi vine notificare ca e postare noua pe thread, intru si vad comentariile fara rost ale unora si altora, dar cel mai des ale unui anumit personaj. Eu personal m-am saturat sa imi pierd timpul degeaba cu asemenea postari.

Asta e parerea mea. Cu riscul unei penalizari, mi-o asum.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
D

Deleted member 13561

Guest
@Thomas Pur și simplu nu suport genul de lansări pompoase, după care îți bagi picioarele. Așa calm, după nici 6 luni. Dacă voi sunteți OK, atunci nicio problemă.

@transporter Ai buton de "ignore", dar dacă ești masochist poți oricând să intri pe medicație. OK?
 

Klausenburg

Well-Known Member
Pur și simplu nu suport genul de lansări pompoase, după care îți bagi picioarele. Așa calm, după nici 6 luni.

Pai la inceput se credea ca situatia se va imbunatati si lucrurile vor reveni la normal in Turcia, asa ca o vreme vor merge in pierdere, dar vor fi in avantaj in final. Doar au mai fost atentate si puciuri (sau ce-o fi fost) si mai inainte in Turcia. Doar ca intre timp a mai intervenit inca un atentat in zona IST, atacuri in zona Antalya, problemele cu kurzii s-au reaprins, Turcia pare sa indeparteze de UE si sa se apropie de Rusia. Pe scurt niciun semn pozitiv oricat de mic... Asa ca au tras concluzia ca "vremurile bune" oricum nu revin degraba si oricat se straduiesc (si al Cluj chiar si-au facu reclama atat stradala, cat si al radio si in alte moduri - mult mai mult decat THY) tot nu se arata la orizont altceva decat operare in pierdere, au decis sa incheie aventura.
 
Last edited:
D

Deleted member 13561

Guest
La felul cum zice @Thomas, adică pentru un Weekend... E cam SF pentru ce poate IST acum, dar na... au trebuit să se bage o grămadă de frecvențe. Total nerealist. Mai ales pe sezonul de Toamnă / Iarnă. Dacă măcar începeau din S17 ar fi părut că au intenții bune.
 

Klausenburg

Well-Known Member
Pai ei si-au asumat sa construiasca ruta si sa isi faca reclama pana in S17, chiar daca in felul acesta operau in pierdere. Daca asteptau sa lanseze doar in S17, deja erau pe felie Pegasus. asa cu frecvente mai multe, s-au asigurat ca nu mai intra nimeni pe aceasta ruta... Dar se pare ca tot optimismul pentru S17 a disparut si de aceea capituleaza.
 
D

Deleted member 13561

Guest
Așa și în acest context de ce vă supăra ce-am zis eu? Adică, blochezi alți jucători, după care îți bagi picioarele, că bo$$ ne-am dat seama că nu merge...
 
D

Deleted member 13561

Guest
Online Flight Ticket and Booking | Atlasglobal EN

5397e14db03f3c44324a8e6b7170f9b2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
 

alex

Well-Known Member
Premium Member
Am zburat cu ei, in vara trecuta, si imi pare rau!
What was, was , what wiil be, will be!
Here it came and.... the last day !
 
D

Deleted member 13561

Guest
Am zburat și eu în trecut cu unii MyAir parcă, da' mie nu mi-e dor de ei. Erau italieni cumva?
 

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
sa vedem cu cine vor contracta Prestige si Tez Tour cursele lor de AYT pentru la vara, aveau în total 4/7 cu 321 (OTP, BAY, CRA si SCV)
 

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
Nu știu dacă ei mai au sloturi de operare libere, programul pare destul de încărcat
 

c-tyn

Active Member
reactiveaza BMS cateva avioane stocate :), tot colaboreaza pe Grecia cu TEZ, momentan datele operate de ATLAS sint indisponibile pentru rezervare.
 
Last edited:
Top