• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

transporter

Well-Known Member
Mar 27, 2012
827
314
63
CLJ
Să fie sănătoși...
Tie iti place sa vorbesti asa fara rost ? Sa te bagi in seama ? Sa aduni numar de posturi ? Ce aduc in plus toate comentariile astea inutile ? Am scapat de LF-uri din threadurile cu informatii si acum avem tot felul de comentarii idioate. @Zsolt, @Thomas, nu se pot lua niste masuri ca totusi sa fim ON TOPIC. Imi vine notificare ca e postare noua pe thread, intru si vad comentariile fara rost ale unora si altora, dar cel mai des ale unui anumit personaj. Eu personal m-am saturat sa imi pierd timpul degeaba cu asemenea postari.

Asta e parerea mea. Cu riscul unei penalizari, mi-o asum.
 
  • 👍
Reactions: 1 users

tavi

🌴 Out of Office 🌴
fly-ra 2017
Dec 6, 2014
5,823
2,119
203
Brasov
@Thomas Pur și simplu nu suport genul de lansări pompoase, după care îți bagi picioarele. Așa calm, după nici 6 luni. Dacă voi sunteți OK, atunci nicio problemă.

@transporter Ai buton de "ignore", dar dacă ești masochist poți oricând să intri pe medicație. OK?
 

Klausenburg

Well-Known Member
Nov 30, 2015
1,119
410
83
34
Cluj-Napoca
Pur și simplu nu suport genul de lansări pompoase, după care îți bagi picioarele. Așa calm, după nici 6 luni.
Pai la inceput se credea ca situatia se va imbunatati si lucrurile vor reveni la normal in Turcia, asa ca o vreme vor merge in pierdere, dar vor fi in avantaj in final. Doar au mai fost atentate si puciuri (sau ce-o fi fost) si mai inainte in Turcia. Doar ca intre timp a mai intervenit inca un atentat in zona IST, atacuri in zona Antalya, problemele cu kurzii s-au reaprins, Turcia pare sa indeparteze de UE si sa se apropie de Rusia. Pe scurt niciun semn pozitiv oricat de mic... Asa ca au tras concluzia ca "vremurile bune" oricum nu revin degraba si oricat se straduiesc (si al Cluj chiar si-au facu reclama atat stradala, cat si al radio si in alte moduri - mult mai mult decat THY) tot nu se arata la orizont altceva decat operare in pierdere, au decis sa incheie aventura.
 
Last edited:

tavi

🌴 Out of Office 🌴
fly-ra 2017
Dec 6, 2014
5,823
2,119
203
Brasov
La felul cum zice @Thomas, adică pentru un Weekend... E cam SF pentru ce poate IST acum, dar na... au trebuit să se bage o grămadă de frecvențe. Total nerealist. Mai ales pe sezonul de Toamnă / Iarnă. Dacă măcar începeau din S17 ar fi părut că au intenții bune.
 

Klausenburg

Well-Known Member
Nov 30, 2015
1,119
410
83
34
Cluj-Napoca
Pai ei si-au asumat sa construiasca ruta si sa isi faca reclama pana in S17, chiar daca in felul acesta operau in pierdere. Daca asteptau sa lanseze doar in S17, deja erau pe felie Pegasus. asa cu frecvente mai multe, s-au asigurat ca nu mai intra nimeni pe aceasta ruta... Dar se pare ca tot optimismul pentru S17 a disparut si de aceea capituleaza.
 

tavi

🌴 Out of Office 🌴
fly-ra 2017
Dec 6, 2014
5,823
2,119
203
Brasov
Așa și în acest context de ce vă supăra ce-am zis eu? Adică, blochezi alți jucători, după care îți bagi picioarele, că bo$$ ne-am dat seama că nu merge...