AtlasGlobal (KK/KKK)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Sa ma dumiresc si eu cu o chestie: care-i faza cu AtlasGlobal, ce aduc ei in plus ? Din ce vad, au destinatii destul de "ciudate", nu opereaza pe OTP, nici pe BUD, de fapt in zona noastra de Europa, doar Lviv si Chisinau i s-ar mai adauga Clujului. Chiar nu pot sa inteleg care ar fi piata tinta... Si mai ales cu A321...
Întrebarea este justificata, dar se pare ca exista o oarecare cerere despre care nu stim, din moment ce 4 companii (ROT, PGT, THY si KKK) s-au aruncat pe aceasta ruta, ceva tot trebuie sa fie, dar n-am idee. Ok, ceva pax de conexiune spre est si sud-es de IST sunt probabil tinta acestor zboruri dar cumva cred ca totusi P2P ar trebui sa aiba o pondere semnificativa.

KKK ofera si bilete Business pe aceasta ruta, deci va fi operata cu una din aeronavele configurate în acest sens (12 biz, 192 eco), totusi cele doua companii vor oferi în total aprox. 1.250 de seats/saptamâna.

Probabil ca Atlasglobal se va focusa mai mult pe traficul P2P cu preturi atractive (gen 100,-€ return), dar si mie mi se pare oferta mare asa dintr-un foc.

Totusi, daca din Bucuresti merg aproape 1.000 seats/zi la IST ... deci capacitate de aproape 6 ori mai mare, poate exista aceasta cerere si din CLJ ...
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Ok, am o intrebare si eu legata de subiect: asa de mica e aeronava ca nu incape un bagaj pe acolo? Pe simularea de pret planurile de tarifare nu au incluse nici bagajul de cala si nici cel de mana... e eroare in sistem sau...?
4770855_orig.png
 
@Iulian-Augustin Paval Daca citeai un pic mai sus, vedeai ca Aeronava nu este una mică deloc (Airbus A321), ba chiar cu 204 locuri, conform SeatGuru.. Deci nu as crede sa nu încapă o valiza.. Si când spui 'pe acolo' te referi la Cargo Hold sau la compartimentele din cabina?
 
Caz tipic de ghinion pentru Tarom, in sfarsit au vrut sa faca si ei ceva bun desi orele de operare nu erau cele mai fericite si au sarit pe ei trei companii turcesti! Eu totusi nu vad de unde atata atractivitate si zic ca probabil va ramane doar TK pe ruta cu 3 sau 4 zboruri pe saptamana.
 
Faptul ca azi iarasi a fost atentat in Istanbul nu o sa prea ajute la umplerea avioanelor pe ruta CLJ-IST. Inteleg eu ca sunt si cativa paxi de transfer mai ales in cazul Turkish poate si la Atlasglobal dar oricum cred ca au aruncat prea multa capacitate brusc pe aceasta ruta.
 
anul trecut marea ”excitare” a sefilor de aeroporturi din RO, era cursa spre Tel Aviv.
Acum vad ca o noua ”mesia” este cursa de IST. Isteria a inceput pe Cluj, si sunt curios cum se propagă!
 
TLV, până acum, merge bine cam de peste tot.
 
Din 2 OCT devine 4/7. Apare si rotatia de sambata Duminica.
 
Last edited:
Ai dreptate, typo.
 
arata frumos colajul de pe site-ul Atlasglobal :)

0_AtlasGlobal_4732_cluj_anasayfa_banner_en.jpg

[doublepost=1466251799,1466251086][/doublepost]
Preturi bune in Sept pt CLJ-AYT :7-14 sept 158 eur/ RT
chiar 146,-€ pe diverse site-uri si chiar si în iulie-august

18.07-25.07 CLJ-IST-CLJ 72,-€ return ... destul de tare :)

alte oferte interesante din CLJ (RT):

- Ercan (Cipru): 157,-€
- Adana (Turcia): 144,-€
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Nu, este Biserica Romano-Catolică Sfântul Mihail din Cluj.
 
Turcia oricum se află într-un regres accelerat. Nu doar pe turism.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
@Thomas
În trecut riviera turcească era cunoscută ca o destinație de vacanță nu chiar ieftină. Românii sunt foarte dornici de "vacanțe pe afară", iar anul ăsta sunt niște prețuri incredibil de mici. Gen 500€/persoană/7 nopți Ultra All Inclusive. Iar asta e o super oportunitate pentru unii. Mă rog, cei care sunt adepții AI. Nu știu dacă există o statistică în ceea ce privește charterele de anii trecuți, dar cumva bănuiesc că anul ăsta e o oarecare creștere.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Pacat ca zborul inaugural s-a mutat la 1AUG.. intentionam sa ma duc la aeroport si sa numar paxii pentru zborul inaugural :( oricum rezervarile, imi imaginez, merg destul de prost avand in vedere atacurile teroriste recente.. pe deasupra, Atlasglobal nu ofera atitea conexiuni cat ofera TK, deci Paxii care vor sa ajunga de la CLJ pe alte continente via IST ar alege Turkish Airlines.. totusi, am auzit ca si Atlas este o companie destul de buna (zboruri on-time, servicii la bord ok, preturi bune etc.)