AtlasGlobal (KK/KKK)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Apoi hai sa fim seriosi, cine crede ca va rezista 7/7 cu Turkish pe langa ? S-a dezvoltat Clujul, e drept dar nu cred ca poate duce atata capacitate spre IST.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
KK începe pe 01.08 operarea cu o frecventa (2/7) si echipament (320) reduse, deocamdata în continuare din 19.09 în sisteme este 7/7 cu 321
 
interesant ca TK amâna din nou dar KK se pare ca nu mai amâna, în continuare biletele pe 01.08 sunt în vânzare

Deci în perceptia publicului vor fi primii, s-ar putea sa constituie un avantaj real faptul ca vor deschide ruta cu o luna mai devreme
 
Vad ca doar de 2-3 zile au inceput sa faca publicitate rutei cu bannere prin oras - ma gandesc ca e cam tarziu...
 
"...Am zburat cu doar trei ore înainte ca asta să se întâmple. Cu toate acestea, am văzut că există interes din partea agențiilor, a oamenilor pentru această rută. Plănuiam să amânăm și mai mult debutul zborurilor, dar am văzut că este potențial. Chiar dacă vom înregistra pierderi, am decis să nu anulăm aceste zboruri, ci să continuăm activitatea. Dacă anulam zborurile, dădeam satisfacție teroriștilor. Trebuie să fim în siguranță, dar să continuăm să călătorim, să ne continuăm viețile..." - Orhan Sancar, Sales&Marketing East Europe and CIS Atlasglobal.
Mi se pare mie sau e o declaratie cum rar auzi de la un oficial obisnuit cu "limba de lemn"?
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Uite-l aici...

EynRVur.png
 
Azi:
KK6611 IST-CLJ 43 Pax (LF: 27%) A320
KK6610 CLJ-IST 65 Pax (LF: 40%) A320
 
  • 👍
Reactions: 1 user
@Peter te rog personal foarte frumos înca o data, daca postezi LF (care pe multi îi intereseaza dar nu pe toti) sa respecti conventia care am facut-o pe forum si sa postezi asta în subiectul didicat, iar daca nu exista atunci te rog frumos sa-l deschizi tu.

Nu stiu ce sa fac mai mult decât sa te rog frumos ... am mai facut-o eu si au mai facut-o si altii. Este atât de greu?
 
Au inceput sa-si faca reclama la radio. Se mentioneaza posibilitatea legaturilor si faptul ca la economy plus ai mancare si bautura gratis.
 
@Thomas eu am înțeles ca moderatorii sunt cei in charge la adăugarea unei pagini dedicate statisticilor de la companii aeriene.. Deoarece nu am vazut nicio pagina pentru Atlas, m-am gândit ca nu ar fi nicio problema sa postez pe singura pagina a companiei pe care o avem.. In fine, acum important este ca am înțeles si nu voi mai comite o mare trădare a regulilor pe forum..
 
Pun ramasag ca mai mult de 4/7 nu prinde ruta asta cel putin in urmatorii doi ani. Daca mai intra si TK e clar, turcii au gaz de ars degeaba...