Austrian Airlines myPanorama: faceti un tur 360 de grade al avionului cu care veti zbura

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
In premiera mondiala, Austrian Airlines – membru Star Alliance – include, incepand din iulie, myPanorama in procesul de rezervare a biletelor.

Disponibila de luna trecuta, myPanorama permite pasagerilor sa vizualizeze, in 360 de grade, interioarele avioanelor din flota Austrian Airlines. Pe durata turului virtual, cei interesati se pot informa despre servicii suplimentare precum Smart Upgrade, meniurile a la carte DO & CO, eJournals, shopping la bordul aeronavei, rezervarea unui loc anume, locurile cu spatiu suplimentar si servicii pentru copii.

Screen-Shot-2017-07-04-at-14.45.53.png


Incepand cu aceasta luna, myPanorama este disponibil si in timpul procesului de rezervare a biletelor, astfel ca veti putea vedea cum arata cabina aeronavei cu care urmeaza sa zburati. La cerere, pasagerii pot rezerva si servicii suplimentare. Austrian Airlines este prima companie aeriana din lume care ofera acest serviciu. Gratie design-ului responsive, myPanorama poate fi accesata la adresa www.austrian.com/360 atat de pe desktop-uri, cat si de pe smartphone-uri si tablete.






Continue reading...