Avioane usoare

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Catalin81

Banned
Jun 29, 2013
860
130
63
43
Craiova
Va prezint cateva imagini cu primul ULM Black Shape cu inmatriculare romaneasca.Avionul apartine unui laborator de analize medicale din Craiova si este folosit pentru deplasari in afaceri.Asadar YR-5666

Last edited by a moderator:
  • 👍
Reactions: 5 users
Felicitari catalin! Unde ai realizata foto-reportajul? Sti ceva de aeronava cu inmatriculare araba??
Se pareca apartine Air Libya! Bae 146 200!(26.6 Years)

Superbe.
Ce are in bot Diamondul? Camera?

Felicitari catalin! Unde ai realizata foto-reportajul? Sti ceva de aeronava cu inmatriculare araba??
Se pareca apartine Air Libya! Bae 146 200!(26.6 Years)
Da !! este BAe146-200 de la Air Libia la mentenanta la baza de reparatii.[DOUBLEPOST=1392755985][/DOUBLEPOST]
Superbe.
Ce are in bot Diamondul? Camera?
Chiar nu stiu,celalalt nu avea nimic.Sunt 2 bucati Diamond42 YR-XXA si YR-XXB cate o bucata Vilga YR-VIP, Zlin142 YR-ZCN, Fox YR-5160 si BAe146-200 Air Arabia reg. 5A-FLC.
Am poze cu fiecare,plus cateva cu 2 AN-2 un PLZ M18A si cateva IAR-uri simple si duble din "cimintirul" din zona.Sunt poze destule dar ia timp la prelucrat,si maine este o zi deja imi ajunge de 4-5 ore cand tot fac la ele :)

• 👍
Reactions: 1 users
Daca e XXA si XXB sunt camere foto. Aeronavele sunt folosite pentru fotogafiere aeriana.

YR-XXA nu are nimic pe el,l-am pozat cateva cadre,pe XXB l-am prins doar asa cand am pozat ULM-ul.[DOUBLEPOST=1392759454,1392756606][/DOUBLEPOST]
Daca e XXA si XXB sunt camere foto. Aeronavele sunt folosite pentru fotogafiere aeriana.
Cu astea fotografiaza pentru street view ?

Si numele zice, "aeraial". Cum sa fie street?
Nu neaparat pentru google. Sunt folosite pentru diferite chestii.
Streetview se face cu astea
09sm9755.jpg

• 👍
Reactions: 1 users
Ce vezi cand te uiti de aproape pe google maps (partea detaliata).... alea sunt facute din avion/elicopter.. restul din satelit

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Fox Apollo.Avionul este dotat cu parasuta in cad de probleme.

Diamond 42 MPP

Inca 3 poze cu interiorul lui YR-5666 facute pentru mine la cerere de catre pilotul avionului.

Si urmatoarele specificatii:

1. Motor Rotax ULS de 100 cai putere,se alimentetza cu benzina de 95/98.
2. Viteza economica de croaziera este de 250/275 km/h,iar viteza maxima de 300 km/h.
3. Consumul este de 16 L/h la 275 km/h.
4. Range maxim de 1000 km sau 3:30 hrs.
5. S/N 008/2013. Deci avionul are 6 luni :)

Rog un moderator daca poate sa le aseze langa seria cu YR-5666 .Multumesc.

• 👍
Reactions: 2 users