Incident Avion Blue Air depresurizat

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
5,373
3,706
303
Constanta
Pe Digi24 s-a anuntat aterizarea de urgenta a cursei OTP-CGN la TSR. Probleme cu presurizarea.
107 pax .[DOUBLEPOST=1411978243,1411976674][/DOUBLEPOST]Legat de acest incident, purtatoarea de cuvant a aeroportului TSR e intrebata in direct la Digi24 ce tip de avion Boeing e implicat in incident . Bineinteles ca habar nu avea!!! Era si grea intrebarea ,mai ales tinand cont de flota "pestrita " a BMS si de faptul ca obiectul de afla la ei in curte ,deci teoretic usor de "identificat".

Acum cativa ani fix aceeasi faza, insa cu WZZ: iarasi purtatoarea de cuvant a aeroportului TSR nu stia ce tip de avion era implicat.:cow:

Te sperii cat profesionism este la stat . Sunt sigur ca a fost un concurs pt acel post iar persoana cea mai capabila l-a ocupat !

• 👍
Reactions: 2 users
"Un avion low cost care s-a depresurizat în timpul zborului a fost nevoit să revină la sol, și să își oprească drumul. Aeronava, care decolase luni dimineață de la București cu destinația Koln, a fost adusă la aterizare în condiții de siguranță, la Timișoara, dimineața aceasta."

Trecand peste exprimarea " avion low cost " ...

si sursa : http://www.evz.ro/avion-cu-160-de-p...n-timpul-zborului-cum-a-fost-adus-la-sol.html

Last edited by a moderator:
Era YR-BAG cel care s-a "dezumflat"...
Putea sa zica: "unu' alb cu scris albastru si mai mic decit alea mov". :)

Faza imi aminteste de o sedinta de comitet director in care directorul de marketing, foarte nervos, s-a adresat tipei de la comunicare (din aceeasi categorie cu cea de la LRTS): "cum naiba comunici tu ca tot timpul ai gura plina?!"...

• 👍
Reactions: 1 users
Eu nu inteleg cum naiba poate sa zboare daca nu 100% capabil? E incredibil jur si mai ales YR-BAG e din seria 500 si e foarte vechi ...

L.E: Se pare ca un senzor din cockpit a indicat ca este o depresurizare la avion..

Last edited by a moderator:
Doamne ce limbaj ... am dat o cautare pe Google sa vad cine naiba poate sa scrie asa ceva: Georgeta Petrovici de la Evenimentul Zilei ...

- avion low cost
-si sa îsi opreasca drumul (cu virgula în fata)
- a fost adusa la aterizare

deci daca pentru cineva ca mine a carui limba materna nu este româna suna ca naiba ... si te gândesti ca EVZ este totusi unul din liderii de piata si nu un ziar local ... incredibil!

Eu nu inteleg cum naiba poate sa zboare daca nu 100% capabil? E incredibil jur si mai ales YR-BAG e din seria 500 si e foarte vechi
Sunt avioane si mai vechi apte de zbor, cat timp sunt facute verificarile, reviziile, totul e conform manualului atunci nu-s probleme. Incidente pot surveni si la cele mai noi.