Baltic Trip / Octombrie

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

cristi_avb

Well-Known Member
fly-ra 2017
Feb 29, 2012
2,236
2,254
153
38
Ploiesti
Flugstatistik / Flightmemory
Lansez aici apel pentru cei interesati sa se alature unui trip ce vreau sa-l organizez in octombrie (inca nu am fixat datele, dar estimez inceputul lunii) in tarile baltice.
Itinerariul ar fi urmatorul :
-OTP-TXL/SXF
-TXL-RIX - Air Baltic (CS300)
- urmatoarea zi dimineata, RIX-TLL - Air Baltic (DH8-400)
- urmatoarea zi, TLL-URE-TLL (Kuressaare/o mica insula apartinand Estoniei) - TransaviaBaltika (LET310) - plecare dimineata/intoarcere seara
- urmatoarea zi, TLL-RIX (zbor dupa amiaza) - DH8-400
- urmatoarea zi, RIX-VNO (zbor de seara) - DH8-400
- urmatoarea zi, VNO-RIX (zbor de seara) - DH8-400
- urmatoarea zi, RIX-TXL (zbor de dimineata) - CS300
- TXL/SXF-OTP
Costuri estimative zboruri : 200-250eur + cazare (120-160eur)

Pentru alte detalii lasati mesaj/PM!

• 👍
Reactions: 4 users
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
@cristi_avb
Suna foarte bine, iar octombrie e o perioada buna de mers pe-acolo. M-ar fi incantat mult, doar ca in perioada aia o sa fiu iar in Lofoten si apoi in Toscana sau Iran.
Oricum, faina initiativa. Sper sa se formeze o trupa si poate si altadata sa mai postam ture din astea.

• 👍
Este in plan, insa nu am fixat o perioada anume : OTP-MAD / MAD-FRA (Latam -787) / FRA-HEL (Finnair) / HEL-LHR (A350-900- Finnair) / LHR-OTP.

• 👍
Reactions: 1 users
Graba nu este. Sa ne decidem pana in mai, cam asta e ideea!

Octombrie = Fuerteventura

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

• 👍
Octombrie = Fuerteventura

nu am văzut să mai vorbești despre alte destinații... nu te-ai plictisit de zona aia? din ce am tot citit pe aici, vizitezi locul ăla an de an :/

@cristi_avb, mersi ;) dar te-ai uitat, din curiozitate, cât te costă segmentele ălea one-way cu finnair? :)

E cam singurul loc unde pot face plajă în Octombrie în Europa.

• 👍
Reactions: 2 users
Ah... Și oarecum accesibil cu copii mici.

@cristi_avb costă 350E fiecare :) FRA-HEL și HEL-LHR
dacă faci un planning inteligent faci tot tripul ăla la 350eur (cu LCC pe OTP-MAD și restul legacy)

@cristi_avb costă 350E fiecare :) FRA-HEL și HEL-LHR
dacă faci un planning inteligent faci tot tripul ăla la 350eur (cu LCC pe OTP-MAD și restul legacy)
Multa mai simplu as putea reruta in doua tripuri : OTP-MAD (LCC) / MAD-FRA (LATAM) - 38eur/one-way / FRA/HHN-LON + LON-HEL-LON (Finnair -120eur) + LON-OTP.