Barcelona-El Prat (BCN/LEBL)

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
5,346
3,665
303
Constanta
Cand am citit initial titluri pe siteurile romanesti ca BCN intra in greva generala incepand de vineri pe termen nedefinit mi-am si inchipuit ca se pune lacat la aeroprt si se alege praf-tandari de vacantele a zeci de mii de europeni.
De fapt stirea reala este mult mai nuantata si mi se pare super ok legea spaniola daca guvernul a putut sa ceara un minim de serviciu de 90% . Asa da greva !

Barcelona El Prat’s airport security workers, who work for the company Trablisa, have rejected their employer’s proposal and have voted in favor of going on an indefinite strike beginning on Friday. The Spanish government has set minimum services at 90%.
As a result, the airport operator Aena has recommended that travelers arrive even earlier than usual for their departures

• 👍
Reactions: 1 user
Dupa negocieri in care se renuntase la greva, s-a revenit asupra deciziei si in zilele de 30 si 31 august va fi din nou greva pe El Prat...este greva personalului Iberia Airport Services, ce deserveste la sol aeronavele a 30 de companii aeriene.

Este o greva pentru imbunatatirea conditiilor de munca intre care conversia a 400 de contracte temporare, reorganizarea schimburilor de ture dar si angakarea cu norma intreaga.

Mai jos articolul

S-au incheiat cele doua zile de greva ale personalului Iberia Airport Services de pe El Prat si Madrid Barajas...urmeaza la Bilbao pe 8 si 9 septembrie.

Cele doua zile de greva s-au desfasurat in conditii normale si fara incidente si s-au asigurat servicii minime pentru 364 zboruri pe Madrid Barjas / 185 decolari si 179 aterizari iar pentru El Prat 342 zboruri / 173 decolari si 169 aterizari.

Pe El Prat, Iberia a avut 6 zboruri anulate iar Vueling 92 zboruri anulate.
Pe Madrid Barajas, Iberia a avut 102 zboruri anulate inclusiv cele de conexiune efectuate de Air Nostrum, deh...aceeasi familie, in timp ce Vueling nu a avut nici un zbor anulat.

De asemenea, continua pe termen nelimitat greva personalului de securitate pe El Prat.
Treblisa, este numele companiei care asigura securitatea pe aeroport.

Articolul mai jos...

• 👍
Reactions: 1 user