• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Baza Aeriana Campia-Turzii (LRCT)

Raduq

Active Member
Inca un calup de la incheierea exercitiului Dacian Viper 2014.
7ac7.jpg


hmhl.jpg


m3c3.jpg


li6i.jpg


3oxf.jpg


8q7h.jpg


irfr.jpg


hq62.jpg


x3q8.jpg


w3awl.jpg


rbhl.jpg


4o0w.jpg


04rp.jpg


obcv.jpg
 
  • 👍
Reactions: 6 users

alex

Well-Known Member
Premium Member
Buna ziua
Pe B1 TV,la stiri, au spus ca vor veni 6 aeronave Canadiene pentru exercitii in Romania. Nu stiu destinatia,lor, dar sper sa aveti ocazia de a le face fotografii. :)
 

Ovidiu Veres

Well-Known Member
MOLSN11 LRCT 0900 0025 2014-05-30 09:25 F18 IM
Putintica activitate :)

Multumim Petru pentru anunt. Mi-ar placea si mie sa merg cu ocazia asta pentru prima data la Baza 71, ideea e ca voi incerca sa vorbesc cu lumea, sa mergem in grup organizat. Daca se ocupa altcineva de organizare, il rog sa ma contacteze si pe mine. Altminteri voi adopta metoda "pe cont propriu" cu acreditare si cu asta basta. Doar n-ar fi pentru prima data.
 

transporter

Well-Known Member
Destul de enervant ca evenimentele astea sunt anuntate asa din scurt. Deja mi-am facut program in weekend ce implica plecat din judet asa ca o sa ratez ocazia asta de a vedea niste F18 canadiene.
 

Circa Viorel OCTAVIAN

Active Member
Am discutat cu militari de la Luna cu privire la acest eveniment , nemultumit fiind ca .... nu s-a amanat din cauza vremii. Raspunsul lor a fost ca nu se putea pentru ca aceasta manifestare era trecuta in agenda Ministrului Apararii si al Ambasadorului Canadei la Bucuresti si ca a fost planificat cu o luna si jumatate , doua luni inainte cand nu se putea prevedea starea vremii. Cu privire la cat de din scurt sunt anuntate aceste evenimente nu am solicitat nicio informatie dar ma bucur ca am fost anuntat de prietenul meu Rus Felix despre aceste porti deschise caruia doresc sa ii multumesc public pentru faptul ca m-a informat.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Top