Baza Ryanair din Timisoara va fi inchisa in martie, dar zborurile spre Milano si Bucuresti raman

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Ryanair a anunțat astăzi că va închide baza sa din Timișoara (o aeronava) pe 25 martie. Zborurile din Timișoara spre Milano și București vor continua să fie operate cu aeronave alocate altor baze pe durata orarului de vara 2018.

Toți clienții afectați vor fi notificați prin email și SMS, prezentându-li-se opțiunile disponibile – ramburs întreg sau transfer gratuit pe o rută alternativă. Decizia Ryanair de a-și închide baza din Timișoara rezultă din performanța comercială slabă, într-un moment în care cererea pentru o aeronavă Ryanair crește pe alte aeroporturi din Europa.

David O’Brien, Chief Commercial Officer, a declarat: “Regretăm închiderea bazei noastre din Timișoara începând cu 25 martie, decizie care se datorează perfomanței comerciale slabe. Două rute către Milano și București vor continua să fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toți clienții afectați vor fi notificați prin email sau SMS, și li se vor face cunoscute opțiunile disponibile – fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o rută alternativă. Programul curent de iarnă al Ryanair, care include 7 rute din Timișoara, va continua să fie operat conform planificării până la închiderea bazei, pe 25 martie, și ne prezentăm scuze sincere clienților afectati de această decizie.”



Continue reading...