• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

[BBU] Discutii generale

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Astazi s-a redeschis BBU . Nu pentru vreun zbor ,doar pentru cuvantari. Si Valentin Iordache stie tot de trei companii care vor opera:

„În ceea ce privește operarea curselor comerciale, mă refer aici la curse de linie, curse charter, suntem în discuții avansate și chiar în faza de semnare contracte cu unii operatori aerieni. Discutăm cu 3 companii aeriene urmând ca în scurt timp și există șanse destul de bune ca aceasta să se întâmple chiar în cursul acestei luni, să vedem operând primele curse de linie, curse de pasageri.”
Planul pe termen mediu este ca Aeroportul Băneasa să atingă aproximativ un milion de pasageri pe an, mai spune Valentin Iordache:
"Începând din iarnă, atunci când tarifele de operare pe cursele interne vor fi practic aceleași între Băneasa și Otopeni ne așteptăm ca mai multe companii să înceapă operarea curselor de linie interne și regionale de pe Aeroportul Băneasa. Planul pe termen mediu este să atingem capacitatea maximă de operare, acesta este de 250 de pasageri pe flux pe oră, ceea ce ar duce, general vorbind, la un trafic de aproximativ un milion de pasageri pe an.”
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Top