• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

[BBU] Miscari

sorin

Well-Known Member
Stii zicala "Cine rade la urma, rade mai bine?" Mai vorbim cand va avea Blue Air A330 in flota. ;)

La cate minuni am vazut in ultima vreme, nu m-as mira s-o vad si pe asta. Ce sa faca BMS cu A330 ? As vedea trei posibilitati, desi nu cred ca vreuna dintre ele poate fi viabila economic, mai ales daca vorbim de A330 seria 300, nu 200:
1/ Sa le ia in regim ACMI pe timp de vara pentru chartere, daca nu gaseste o alternativa pe termen scurt mai buna. Au mai inchiriat odata si un B757. Desi la flota pe care o are, nu cred ca ar avea probleme cu acoperirea planului de zbor chiar si in high-season.
2/ In plus fata de charterele de vara, dupa terminarea sezonului sa lanseze chartere spre destinatii exotice, un capitol care la noi este in suferinta, pentru ca romanii sunt inclinati sa plece in vacante numai vara (evident, cu unele exceptii) si ar fi binevenit ca cineva sa incerce sa schimbe acest obicei.
3/ Un JFK cu frecvente reduse insotit de un c/s cu Jet Blue pentru conexiuni.
Si sa mai remarcam ceva: stirea apare la o zi dupa ce Heinzmann a vorbit despre posibila achizitie a B787 sau A330 pentru Tarom. O fi doar o coincidenta ? :oops:
 

danielionutb

Well-Known Member
Imi cer scuze pentru postarea la Threadul "Mișcări" dar ma roade o curiozitate.
Citind declarația CEO-ului WizzAir de ieri zicea ceva de gen ca analizează întoarcerea pe Baneasa cand se va redeschide traficul pentru pasageri. Acum vin eu cu o intrebare: Se stie ceva despre redeschidere? Ar cam trebui sincer ca încet încet se aglomerează OTP..Sent from my iPhone using Tapatalk
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Boeing 737 -548 24919 1970 G-MADA Opel Investments ferried 26may16 BCM-BBU ex UR-GBF (WL)
 
Top