• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

BIAS 2013

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Nice, mersi pentru poze.

Cine este acasa, are o antena parabolica si vrea sa savureze BIAS, poate sa intoarca antena catre satelitul Eutelsat 16A pe 16E, sa tuneze pe frecventa 12626, polarizare V, SR 4420 si sa savureze feedul, fara comentariile expertilor de la TV.

Cosminn

New Member
Frumoase poze, abia astept sa vad si pozele facute azi.

Damm, n-am antena satelit. :(
Pacat ca nu transmit undeva pe net daca tot au acolo un car de emisie si filmeaza tot spectacolul. Nu cred ca i-ar fi costat mult un upstream de 2000kbps catre un datacenter sau un site gen ustream/livestream, eventual niste spoturi intre evoluti sa mai ciupeasca ceva $$$.

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Pe satelit feedurile nu sunt criptate. Pe net, nu se prea fac feeduri. Din cate stiu, doar Digi face feed pe net - inaccesibil de noi -, perntru ca au retea de mare viteza in toata tara.
Nu cred ca vei vedea vre-un post de TV sa urce doar feedul pe ustream, pentru ca pe feed nu sunt reclame, nu sunt comentatori, etc. Este materialul brut.

Cam toate airshowurile au transmise in direct pe site, dar la noi .... "mie ce imi iese, ca imi mananci din banda?"
Site-ul BIAS este un dezastru.

Todd is Back

Well-Known Member
Pentru aceeasi marie sub alta palarie (Radu? OOVNI)

Jos palaria si calcat pe ea ... calitatea pozelor 10, simtul artistic 10 ;D Nu ne este rushine cu ele ... ;) Keep ‘em coming, we love to see them. ... 8)

alex

Well-Known Member
Premium Member
Nu prea ai" somat" prin tara!!!! Pleci cu amintiri frumoase!!
Asteptam din germania!!

witze

Well-Known Member
Multumim pentru efort ca ai impartit aceste poze minunate! Ai prins f bine Alphajet! :)