D
Deleted member 13561
Guest
Și Tel Aviv. Cel puțin așa ziceau pe social media.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Perioada de calatorie este 5 august 2016 – 25 martie 2017. Promotie disponibila intre 5-7 august 2016.
Nu au renuntat!Ce s-a intamplat cu oferta cu un bagaj de cala si snack gratis pe CLJ-OTP ? Tocmai am simulat o rezervare si bagajul de cala este 133 RON iar meniul la alegere inca 30 RON... Au renuntat la aceste facilitati ?
N-au renuntat. In cel mai rau caz e o eroare in sistem. Si eu am patit-o. Am facut o rezervare pentru un prieten, i-am sunat si mi-au spus ca e sigur un bagaj de cala inclus, chiar daca pe boarding pass apare '0 bagaje de cala'.Ce s-a intamplat cu oferta cu un bagaj de cala si snack gratis pe CLJ-OTP ? Tocmai am simulat o rezervare si bagajul de cala este 133 RON iar meniul la alegere inca 30 RON... Au renuntat la aceste facilitati ?
0 bagaje de cala , inseamna bagaj de cala gratuit, ce vei achizitiona extra o sa-ti apara pe boarding-pass : 1, 2, samd.N-au renuntat. In cel mai rau caz e o eroare in sistem. Si eu am patit-o. Am facut o rezervare pentru un prieten, i-am sunat si mi-au spus ca e sigur un bagaj de cala inclus, chiar daca pe boarding pass apare '0 bagaje de cala'.
Check-in-ul este mocca peste tot in reteaua lor.Am o intrebare. Daca efectuez check-in-ul in aeroport la Nisa mi se va percepe o taxa? Stie cineva politica companiei cu privire la check-in-ul efectuat in alte aeroporturi?
Multumesc.