D
Deleted member 13561
Guest
Pretul e bun, chiar mi-ar place. Cand vor zbura din BV sigur voi merge si la noi la mare... via STR. 
Sent from my tablet using Tapatalk

Sorry, dar u inteleg gluma ...
Este si CND-BRU, 1/w.@Thomas , ai putea te rog verifica daca este ceva in Amadeus legat de CND-BRU ?
Pai nu exista zbor direct OTP-CND, tocmai asta era ideea de a zbura totusi cu escalaPai a cautat chiar in zile cand nu exista zbor direct![]()
@Thomas , ai putea te rog verifica daca este ceva in Amadeus legat de CND-BRU ?
Am cautat si aceea, normal, dar nu am vazut ruta astaEste si CND-BRU, 1/w.
Mi-a fost comunicat ca sunt STR - 2/w, incarcat de altfel in Amadeus, precum si BRU-1/w, ultimul neaparand inca. Vedem zilele astea!Teroare intr-un avion Blue Air. Ce a facut acest galatean in timpul zborului intrece orice imaginatie
Doar 400 de lei amenda?
[doublepost=1473199619,1473199578][/doublepost]Btw, pe vola.ro CND-BRU apare cu escale pe STR si OTP, nu direct...
Ei ar vrea sa zboare si de pe Bv., dar nu pot identifica inca aeroportul. Asadar răbdare si tutun (daca fumezi)!Pretul e bun, chiar mi-ar place. Cand vor zbura din BV sigur voi merge si la noi la mare... via STR.
Pistă funcțională este...Ei ar vrea sa zboare si de pe Bv., dar nu pot identifica inca aeroportul. Asadar răbdare si tutun (daca fumezi)!
Trimis de pe al meu foarte bun telefon!
0 informare pe FB. Nu de altceva, dar 95% dintre paxi atarna pe social media.