Blue Air - discutii

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Iar nu se pot face rezervari pe CND . Apar toate locurile ca vandute. Ar trebui sa-i deranjeze faptul ca ,zile intregi,BMS pierde rezervari din cauza unui soft sau a celor care fac intretinerea acestuia.

Are cineva niste date despre LF pe zborurile OB 3087 si OB 3088. Momentan pentru zborul din seara asta TSR - OTP in diagrama de alegere a locurilor in avion mai sunt cel mult 30 de locuri goale. Mi se pare de necrezut ca un zbor cu 0 promovare pus in orar de nici o luna sa fie atat de plin.. Poate are cineva info si despre cursele CLJ si TSR catre CND.

• 👍
Reactions: 1 user
Acum aproape functioneaza ,in sensul ca nu poti rezerva spre BGY in continuare aparand eroare.

Văd că se bagă și la Târgu Mureș

470174b3b1e100001035be90472f90d9.png

Sent from my fabulous iPhone 7 Plus using Tapatalk

Mi se pare utopic.

Sent from my fabulous iPhone 7 Plus using Tapatalk

0B mai plasase acum ceva ani o comanda pentru cateva 739 noi care ,din pacate,nu s-a sfarsit bine.
Deci ar fi in concordanta cu o mai veche strategie a BMS si implicit stirea ar putea avea oarecare credibilitate. Marimea comenzii sperie si cred ca implica schimbarea flotei de clasice.
Insa ca sa faca asa comanda BMS trebuie sa se bazeze pe ceva . O preluare partiala sau totala de catre un mare investitor?

Poate au un fond de investitii interesat sa preia parte din companie...
Prea a aparut in acela timp cu remarca CEO-ului Wizz legata de ei.

De ce ar fi utopic? Baga avans cat au, plus cateve din avioanele vechi si de restul iau de la o banca o scrisoare de garantie. Si probabil ca si livrarile si platile vor fi esalonate pe cativa ani buni. Trebuie doar sange-n instalatie si se pare ca-l au.

Inaugurala: CLJ-CND - 112pax / TSR-CND - 104pax
IAS-CND - 58pax / OMR-CND - 79pax

22.06: CLJ-CND - 120pax (fully booked)

• 👍
Reactions: 6 users
Din pacate au dat-o in bara cu frecventele. In cazul CLJ si TSR e ok ca frecvente si mai ales zilele alese, desi s-ar fi putut mai mult ( 3/7). In cazul OMR si IAS, 1/7 ofera prea putina flexibilitate si e inevitabil sa se vada...

LE: la momentul in care scriu nu se poate rezerva nicio interna pe CND, iarasi buguri?

Nu se pot rezerva nici rute externe. BMS ar trebui sa ia masuri ferme. Pierd bani de cateva zile! Poate si mai demult ,dar atunci a observat unul din colegii nostrii.

Inaugurala: CLJ-CND - 112pax / TSR-CND - 104pax
IAS-CND - 58pax / OMR-CND - 79pax

22.06: CLJ-CND - 120pax (fully booked)

Ai ceva date si despre zborurile de pozitionare OTP - TSR - OTP? Sunt curios cam cu ce se aleg. Promovare nu au facut deloc, probabil nici nu avea sens. Desi o postarea pe fb nu costa mare lucru

Ma așteptăm la asta din Iasi. Potențial exista la fel ca din Timișoara sau Cluj însă persoanele care ar alege sa meargă la mare cu avionul nu s-ar întoarce totuși cu trenul. Asa ca fie se duc în alta tara, fie se urca în mașină și fac 6 ore pana la Constanta. Publicul care ar călători la mare pentru o saptamana e restrans. Totuși, litorarul romanesc nu e tocmai unul frumos și nu ai ce face o saptamana (cel puțin eu nu as merge niciodată o saptamana la mare în România). Insa, fără indoiala as merge un weekend dacă as avea posibiliatatea. Nu am nicio indoiala ca dacă aveam posibiliatatea de a pleca joi sau vineri și de a ma întoarce duminica sau luni nu as fi cumpărat bilelte pentru familie (poate chiar de mai multe ori intr-o vara). Dar o saptamana e prea mult.

• 👍
Reactions: 1 user