• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Disconnected

Well-Known Member
May 28, 2016
2,062
1,059
113
LRCK
Cred că e destul de clar că de fapt în Germania, Polonia și Portugalia au ajuns pentru că cineva a avut nevoie de ei și ei au avut nevoie de bani, nu pentru că se pupă BMS cu un partener local. Treaba asta nu cred că demonstrează nimic mai mult decât nevoie, mai mult sau mai puțin disperată, de cash. O fi mai puțin dar vine în termen scurt și e sigur (în comparație cu expansiunea propriei rețele și incertitudinea ca rutele să aducă profit)
 

Dreamliner

Active Member
fly-ra 2017
Apr 27, 2014
283
118
43
30
Ultimul zbor București - Oradea in sistemul de rezervări este în 28 martie.
Probabil urmează abandonarea rutei.
Mi se pare incredibil cum nu rezista OMR cu nimic.
 
Reactions: Martiniaviation

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
3,141
1,509
113
Constanta
Astfel, InfoOradea a contactat inca de ieri compania BlueAir solicitandu-le explicatii legate de lipsa zborurilor in sistemul de rezervari, dupa data de 28 aprilie 2019.
Reprezentantii BlueAir au facut precizari pentru infoOradea: “Lipsa posibilitatii de a rezerva pe site-ul nostru, dupa data de 28 martie este cauzata de neintroducerea, pana la aceasta data, a orarului de vara. Asadar, imediat ce orarul de vara va fi realizat, zborurile vor aparea in sistem“.
BlueAir nu pleaca din Oradea. Compania nu a actualizat inca orarul de vara pe website-ul propriu
 

Thomas

Moderator
Staff member
Premium Member
fly-ra 2017
Feb 9, 2012
3,797
1,852
113
54
Göttingen/Germania
Flugstatistik / Flightmemory
[IMG]
Asta arata de fapt ca 2 companii au facut o Firma comuna, cu 92,5% proprietar Zeitfracht si 7,5% Blue Air... cel mai probabil vehiculul de operare a businessului belly Cargo.
Bine, deci atunci cine conduce strategic si operativ Blue Air?

Si ce rol are WDL Blue Aviation Service GmbH?

Se trec oare o parte din activele Blue Air acolo? Preiau oare ei MAX-urile?
Wdl nu conduce și nu este acționar la blue air ci invers, wdl probabil administrează piața de cargo probabil are o expunere mai ok pe Germania etc.
Ei iata ca apare un rol al WDL Blue Aviation Service GmbH cu sediul la Berlin în aceeasi cladire cu Zeitfracht:

You can pay online by card - Visa, MasterCard or Maestro - and PayPal.
If you opt for these methods, you can pay in EUR, BGP, RON, USD, DKK and SEK.

WDL Blue Aviation GmbH is the point of sale for part of Blue Air tickets and will appear on your credit card statement.
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
3,141
1,509
113
Constanta
Actiune de imagine a BMS in Cipru:
On December 22, 2018 in a festive atmosphere, Blue Air crew and staff visited the paediatric aisle of Makarios Hospital in Nicosia.
After their own initiative, flight attendants and pilots have given gifts to the young children who are currently being hospitalized, sharing the message of love and compassion.
It is worth mentioning that a significant number of necessary items and equipment were offered to the paediatric aisle of Makarios Hospital
Blue Air’s Staff and Crew Visited Children of Makarios Hospital
 
Reactions: Cumulus and defence

andi28

Active Member
Mar 11, 2012
163
50
28
CLJ
www.clujean.net
Asta e geniala:
"Dupa cateva intalniri de brainstorming, discutii lungi si nopti pierdute in fata monitoarelor, am facut urmatorul pas si am lansat pe 13 decembrie 2018 noua platforma de rezervari, disponibila pe desktop si tablete in modul de vizualizare landscape. A fost ca un cadou mult asteptat, mai ales ca aceasta lansare s-a petrecut in aceeasi zi in care Blue Air a marcat 14 ani de activitate in domeniul aviatiei. "
 
Reactions: Catalinmz and tavi

tavi

Administrator
Staff member
fly-ra 2017
Dec 6, 2014
5,370
1,793
113
Brasov
Ejnebun???? Au lansat modul landscape pe tabletă??? M-am scăpat puțin pe mine.
 
Reactions: andi28

alexxy

Well-Known Member
Dec 8, 2013
905
349
63
@tavi sa te pregatesti pentru modul portrait pe telefon! Bine ai timp cred ca le mai ia juma’ de an. Si poate poate intr-un an inteleg si ei conceptul de site responsive.
 
Reactions: tavi

etravel

Well-Known Member
Mar 13, 2012
1,882
336
83
LRBS
Asta e geniala:
"Dupa cateva intalniri de brainstorming, discutii lungi si nopti pierdute in fata monitoarelor, am facut urmatorul pas si am lansat pe 13 decembrie 2018 noua platforma de rezervari, disponibila pe desktop si tablete in modul de vizualizare landscape. A fost ca un cadou mult asteptat, mai ales ca aceasta lansare s-a petrecut in aceeasi zi in care Blue Air a marcat 14 ani de activitate in domeniul aviatiei. "
E de noaptea mintii ce a putut sa scrie piaritza respectiva, desi oarecum explicabil. Asa e cand angajezi juniori pe salariul minim, ca sa faci economii meschine la salarii. Totusi, sigur nu a scris Kevin chestia asta?
M-am scăpat puțin pe mine.
Apropo de, probabil ca unii de pe acolo s-au umezit total citind magistralul blog. O noua platforma de rezervari in cinstea celor 14 ani ! Am muncit zi si n-am dormit noapte, depasind planul de platforme la hectar !! Tarii, cat mai mult carbune !!!11!! ( Aplauze si urale prelungite. Se scandeaza minute in sir.) .
Acum vorbind serios, au ratat total exact mesajul principal, anume ca au optimizat intrucatva UI si s-a scurtat semnificativ fluxul de rezervari. In rest, astept lansarea modului portret pe telefon. Probabil ca o sa mai dureze ceva totusi, nu te pui cu procesul de a veni cu o solutie personalizata.
 

c-tyn

Member
Sep 23, 2016
99
32
18
33
București
Și avem o schimbare de acționariat rada Teodor Cristian devine acționar majoritar cu 99%


Trimis de pe al meu G8341 folosind Tapatalk
 
Last edited by a moderator:

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
3,141
1,509
113
Constanta
La rotta Torino – Comiso partirà in aprile 2019 con l’orario estivo. Lo dice Silvio Meli – Presidente della SOACO – che a questa testata :

Aeroporto di Comiso, the day after: intervista al Presidente di SOACO, Silvio Meli - Ialmo

Il collegamento diretto sarà trisettimanale e potranno essere acquistati i biglietti dal prossimo mese. E’ l’unico volo assegnato tra i lotti messi a bando per la ricerca di nuove rotte da Comiso. Infatti quasi tutti sono andati deserti, oppure come nel caso di Eurowings non sono stati assegnati per mancanza di documentazione da inviare da parte dell’aerolinea
Blue Air : da aprile il Torino – Comiso
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
3,141
1,509
113
Constanta
Eu stiam (s-a discutat parca si aici) ca BMS ar fi încheiat un contract cu o firma germana pentru cargo, dar din interviul cu seful de la "Zeitfracht" (dar si de pe Wikipedia) rezulta, ca firma germana ar fi chiar actionar (si nu doar nesemnificativ) la BMS...
sursa: „Wir brauchen Verlässlichkeit“
Suna de parca "Zeitfracht" ar lua deciziile strategice sau macar ar fi foarte mult implicata în luarea de decizii.

@Thomas ,ai intuit corect intentiile. Am gasit inca un articol in acest sens,de data aceasta mult mai direct. Am pus traducerea automata dar colegii familiarizati cu limba germana sunt sigur ca vor citi originalul:

Die Berliner freight and logistics group Zeitfracht now planning to enter into the passenger aircraft business on a large scale. After WELT-Recherche, the company becomes a shareholder in the private Romanian scheduled and charter airline Blue Air, which was founded 14 years ago...
Zeitfreracht spokesman wanted to "call due to the ongoing procedure" before the Bundeskartellamt no details. Specifically, the authority states: "Acquisition of joint control over Blue Air Aviation SA." Thus, it remains unclear what the specific share of the Berlin-based family business in Blue Air will be. As far as is known, Blue Air last belonged to only a few private shareholders.
Berliner Unternehmen Zeitfracht steigt bei Blue Air ein - WELT
 
Reactions: defence

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 3, Members: 0, Guests: 3)