• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

OCT BAR

Active Member
Feb 10, 2018
112
50
28
28
Bucharest
Acele autobuze chiar sunt antice...Niste rable. Si drumul pana la avionul Blue Air vara (15 minute sau cat dureaza) este absolut oribil... Serviciile lasa de dorit, cel putin la sol, la Blue Air :/
 
Last edited by a moderator:

AndreiX

Well-Known Member
Nov 16, 2016
753
287
63
Bacau
Bagati-va mintile in cap! E o companie low cost desi nu vor sa declare asta si pana la urma, chiar daca or fi mai scumpi decat wizz si ryr, nu costa cat liniile... si acum chiar o dam in media exagerata cu faze de genul trebuie sa mergi la medic dupa... nu sunt niste autobuze in care stai ore intregi si chiar nu e atat de trista situatia cum o faceti sa para. Pana la urma, eu prefer sa investeasca in aeronavele in care stai ore intregi decat in autobuzele in care stai 15-20 de minute maxim... iar referitor la bagaje, atata timp cat ajung intregi si in stare buna, pot sa le transporte si cu caruta din punctul meu de vedere, dar, hai sa fim seriosi: jeepul ala e chiar cool!
 

Todd is Back

Well-Known Member
Feb 22, 2012
1,006
236
63
Langley Canada
jeepul ala e chiar cool!
Da e o raritate, poate doar pe aeroporturile din pampasul african sa mai vezi asa ceva in ziua de astazi. Mai lipsesc tigrii si girafele ca sa fie super cool 🐅🦒

nu e atat de trista situatia cum o faceti sa para
Deocamdata situatia este doar ... haioasa, Doamne Fereste, sa cada careva de pe "punte" sau din "rata", fiindca v-a fi razboi la singe intre firmele de avocatura pentru drepturile de reprezentare ale "ranitilor". Doi iInculpati "grashi si zemoshi" dintr-o lovitura, Aerokraft si AIB.

referitor la bagaje, atata timp cat ajung intregi si in stare buna, pot sa le transporte si cu caruta din punctul meu de vedere
Atita timp cit legislatia airside AIB permite si utilizarea carutelor cu cai la transportul bagajelor si al calatorilor intre aeronava si terminal, da, de ce nu. Inclin sa creed ca acesta inovatie "all green transportation system" ar aduce imbunatatiri substantiale imaginii de marketig al Aerokraft si AIB ca promotori activi in lupta contra eliminarii emisiilor de carbon din atmosfera tuturor aeroporturilor din lume. Avizez Aerokraft si AIB sa patenteze in comun (50/50) acest proiect, inainte de al iplementa pentru prima oara in lume la OTP, astfel incit sa poata genera venituri viitoare din drepturile de autor inregistrate.
 

Crosswind

New Member
Feb 3, 2019
21
19
3
32
Bucharest
Sa nu uitam ca 6 din cele 12 sunt cumparate de Blue Air. 🙂 Nu sunt chiar ieftine 😂
Probabil că întâi or să intre lease-urile de la ALC. Având în vedere că TAROM a reușit să mute începutul livrării de Max 8 din 2024 în 2021, nu în 2019 cum sperau ei, mă gândesc că backlog-ul e încă lung. Poate o să se subțieze după toată povestea Ethiopian, dar mă îndoiesc că în mod substanțial. A320 are backlog-ul uriaș. A220 e prea mic pentru unii. Iar C919 și MC-21 mai au până ajung pe piață.

Revenind la BMS, probabil că suplimentează cu used -700 și -800, pentru -300, -400 și -500 care vor ieși din flotă. Nu e ca și cum nu sunt disponibile pe piață.
 

danielionutb

Well-Known Member
Mar 5, 2014
774
301
63
25
Bucuresti
700 nu cred ca vor lua deși mi-ar plăcea, e unul din modelele mele preferate. As miza in continuare pe închirierea de 738.
Apropo, ce au de gand cu 800-le de pe Baneasa adus de la coreeni? Ca e acolo de o luna aproape...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

AndreiX

Well-Known Member
Nov 16, 2016
753
287
63
Bacau
BCM-LHR si LHR-BCM via FCO pot fi rezervate in sistemul BMS cu preturi incepand de la 1.025 RON/sens, incluzand bagaj de cala de 20 kg si loc (connexiune garantata). Ciudat... Alitalia nu includ nici ei bagaj de cala in economy basic...
 

c-tyn

Active Member
Sep 23, 2016
113
53
28
33
București
Blue Air since February 2019 expanded codeshare partnership with Alitalia, covering the latter’s service to/from Rome. Planned codeshare routes include the following.

Blue Air operated by Alitalia
Rome – Amsterdam
Rome – Athens
Rome – Barcelona
Rome – Bari
Rome – Bologna
Rome – Brindisi
Rome – Casablanca
Rome – Catania
Rome – Florence
Rome – Frankfurt
Rome – Geneva
Rome – Genoa
Rome – Lamezia Terme
Rome – Larnaca
Rome – London Heathrow
Rome – Madrid
Rome – Malta
Rome – Marseille
Rome – Munich
Rome – Nice
Rome – Palermo
Rome – Paris CDG
Rome – Prague
Rome – Tirana
Rome – Toulouse
Rome – Trieste
Rome – Venice
Rome – Verona
Rome – Warsaw
Rome – Zurich
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 2, Members: 0, Guests: 2)