• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Blue Air - discutii

Disconnected

Well-Known Member
Se zvoneste ca a avut 4G la aterizare,maxim la boeing fiind undeva pe la 2.8, si a mai suferit si un sever tail strike. Probabil va fi inop mult timp de acum incolo :(
am înțeles că a aterizat direct pe coadă, însă a fost verificat și va fi reparat. acum ar fi în hangar la Atitech în Napoli, dar nu știu sigur dacă îl repară ei complet sau doar fac lucrări ca să-l poată aduce la București.

În altă ordine de idei, în zilele ce urmează ar urma să apară vești despre noile avioane.

Reactions: 1 user

flight.user

Active Member
Sper sa le mearga celor de la Hisky. Le trebuie doar ceva reclama.
Din pdvd al consumatorului nu ma incanta cu nimic faptul ca RYR se retrage de pe OTP-TSR, avand in vedere diferenta mare de preturi intre cele 2 companii, ca sa nu mai spun de faptul ca HiSky nu si a facut o reputatie deloc buna.

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Raspunsul Blue Air catre Fanatik ,daca este real, ar aduce si o veste buna (boldat). Restul articolului nu aduce vreo noutate.
Compania Blue Air nu face excepție și, în cazul nostru, am fost afectați de întârzierea livrărilor noilor avioane și, prin urmare, a trebuit să anulăm aproximativ 10% din orarul de vară planificat pentru lunile mai, iunie și iulie.
Acestea sunt ultimele ajustări tactice ale capacității de operare, iar acum suntem bine pregătiți să operăm rutele pentru orarul de vară 2022.

flight.user

Active Member

ckristi

Member
Am si eu o intrebare/nelamurire:
Am rezervat o calatorie dus-intors Buc-Lyon. Am primit clasicul email cum ca zborul dus este anulat si am cele 3 posibilitati: returnare bani, wallet sau schimbarea datelor de zbor.
Intrebarea mea este: rezervarea mea pentru zborul de intoarcere ramane valabila? Optiunea (la care nu am primit nici un raspuns este returnarea banilor pentru zborul dus).

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
Dupa noua runda de anulari si concluzia dumneavoastra de mai sus, in linie cu afirmatia mea de zilele trecute, astept niste scuze. Eu stiam bine ce zic dar nu am dorit sa intru intr-o discutie fara sens.
Nu am nici o problema (ceea ce am si scris) cu o parere personala, care dealtfel este apropiata cu a mea. Dar amintind o sursa 100% sigura dar care nu poate fi numita din diverse motive nu da bine dupa parerea mea si poate avea si anumite implicatii legale. De aceea îmi si pare rau ca au fost complet sterse cele doua mesaja, dupa parerea mea ar fi trebuit doar un pic ajustata postarea.

Personal am mari retineri sa-mi iau bilete de peste 100,-€ de la ei în iulie/august pe FRA-OTP unde au cel mai bun pret ... dar parca mai bine dau cu vreo 30-50,-€ mai mult si zbor cu LH sau RO
Post automatically merged:

Am rezervat o calatorie dus-intors Buc-Lyon. Am primit clasicul email cum ca zborul dus este anulat si am cele 3 posibilitati: returnare bani, wallet sau schimbarea datelor de zbor.
Intrebarea mea este: rezervarea mea pentru zborul de intoarcere ramane valabila? Optiunea (la care nu am primit nici un raspuns este returnarea banilor pentru zborul dus).
zborurile sunt pe rezervari diferite?

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Se returneaza banii pe intreaga rezervare,nu pe segment.

Dorin

Well-Known Member
Referitor la accidentul de la NAP, foarte straniu că presa nu a scris mai nimic (în afară de bloguri, desigur).

Totuși, fiind încadrat ca atare, compania nu ar trebui să iasă public cu un comunicat în care măcar să ceară scuze pasagerilor pentru ce s-a întâmplat?

Chiar dacă au fost sau nu speriați, la coborâre cred că toți au aflat că ceva urâțel s-a întâmplat.

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Referitor la accidentul de la NAP, foarte straniu că presa nu a scris mai nimic (în afară de bloguri, desigur).

Ti-e dor de articole gen "Soc si Groaza..." , "Pasagerii si-au vazut moartea cu ochii ..." ?

Last edited:

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
Ruta CLJ-BOJ a fost scoasa din sistemul de rezervari

• 👍
Reactions: 2 users

dani_99

Member
A ramas cam ultimul aeroport unde mai pot face anulari si sa ramana cu cash ul. Cu ce avioane sa mai faca? BMM i a lasat deja super descoperiti

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
In AOC mai sunt cateva clasice YR-BAF, YR-BAP,YR-AMB, YR-AMC (in afara de YR-AMA si YR-AME pe care ei deja le folosesc) . Nu stiu starea lor si ,cat ar costa sa le repuna in functiune. Mai este si YR-BAG pe care "l-au dat" la HelloJet.

• 👍