• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Blue Air - discutii

Disconnected

Well-Known Member
Se zvoneste ca a avut 4G la aterizare,maxim la boeing fiind undeva pe la 2.8, si a mai suferit si un sever tail strike. Probabil va fi inop mult timp de acum incolo :(
am înțeles că a aterizat direct pe coadă, însă a fost verificat și va fi reparat. acum ar fi în hangar la Atitech în Napoli, dar nu știu sigur dacă îl repară ei complet sau doar fac lucrări ca să-l poată aduce la București.

În altă ordine de idei, în zilele ce urmează ar urma să apară vești despre noile avioane.
 
Reactions: 1 user

flight.user

Active Member
Sper sa le mearga celor de la Hisky. Le trebuie doar ceva reclama.
Din pdvd al consumatorului nu ma incanta cu nimic faptul ca RYR se retrage de pe OTP-TSR, avand in vedere diferenta mare de preturi intre cele 2 companii, ca sa nu mai spun de faptul ca HiSky nu si a facut o reputatie deloc buna.
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Raspunsul Blue Air catre Fanatik ,daca este real, ar aduce si o veste buna (boldat). Restul articolului nu aduce vreo noutate.
Compania Blue Air nu face excepție și, în cazul nostru, am fost afectați de întârzierea livrărilor noilor avioane și, prin urmare, a trebuit să anulăm aproximativ 10% din orarul de vară planificat pentru lunile mai, iunie și iulie.
Acestea sunt ultimele ajustări tactice ale capacității de operare, iar acum suntem bine pregătiți să operăm rutele pentru orarul de vară 2022.
 

flight.user

Active Member
Reactions: 1 user
Top