(min 31,37 Stoicescu). La care domnu' Anghel face niste ochi mari ,cum as face eu daca mi-ar fi explicate secretele baletului, si incepe sa abereze.Daca imi permiteti...domu' Anghel ,ati incercat sa luati legatura cu Autoritatea Aeronautica Civila?Autoritatea Aeronautica Civila are dreptul de a controla ... si a lua masuri prin niste echipe care se numesc SAFA..."
nu a dispărut, chiar ieri a dat declarații despre problemele de la Obor..Ati observat ca a disparut Horia Constantinescu?
De aproape un an de zile, Blue Air nu-și mai achită ratele aferente ajutorului de stat, iar Ministerul Finanțelor plătește datoriile companiei private către EximBank.
Potrivit unui răspuns oficial al Ministerului Finanțelor (MF), pentru “România liberă”, ultima rată pentru ajutorul de stat pe care compania aeriană privată low cost Blue Air a plătit-o este cea aferentă lunii iulie a anului trecut.
“Compania Blue Air Aviation S.A. a achitat ratele de dobândă inclusiv pentru luna iulie 2021, în luna octombrie comunicând că se află în imposibilitatea de a constitui sumele aferente dobânzilor pentru lunile august, septembrie și octombrie 2021 precum și sumele necesare pentru plata în continuare a obligațiilor financiare, respectiv ratele de capital scadente lunar și dobânzile aferente, precum și comisionul la fondul de risc. Suplimentar, Blue Air Aviation S.A. a comunicat și în cursul anului 2022 că, înrăutățirea situației companiei generată și de conflictul din Ucraina face imposibilă achitarea obligațiilor aferente creditului contractat de la EximBank S.A. cu garanția statului”, se precizează în răspunsul MF.
Potrivit sursei citate, Guvernul, prin Ministerul Finanțelor, plătește datoriile Blue Air către EximBank, bancă la care statul deține 95,37% din acțiuni.
In Franta, acum ceva timp s-a putut mai mult. Ce surpriza.Atat s-a putut .
și pe urmă îl mai folosești peste un an când fac iar promoție identică... oh, wait, atunci va fi iar promoție că vor ca lumea să-l reînnoiască.Un mod placut pt a te agata cu Blue Benefits.
Si eu am patit aproape la fel cu vouchere luate prin emag la 1/2 pret ,pana la urma am gasit o zi fara promotie, dar greu,cu cateva zile inainte sa expire.În 2022 nu am avut niciodată ocazia să iau bilet redus cu Blue Benefits din cauză că au zilnic promoții, și dacă biletele sunt la promoție nu poți folosi Blue Benefits.
și vor să încerce din nou NCE-LHR...Cred ca vor muta o parte din zborurile spre Londra (LHR/LTN) pe aeroportul London Southend, care este aproape pustiu (au vreo 3 rute de vacanta operate de catre easyJet).
Nu este rau, taxele de aeroport sunt incoparabile.
rtvHoria Constantinescu, preşedintele ANPC: "Nu putem sancţiona Wizz Air şi Ryanair, aşa cum am făcut cu Blue Air, pentru că nu au sediul în România"
boardingpassRyanair a fost amendată de Protecția Consumatorului din Ungaria cu 300 de milioane de forinți pentru practici comerciale neloiale. Compania low-cost irlandeză a primit luni o amendă în valoare de 300 de milioane de forinți (aproximativ 760 de mii de euro) de la autoritățile maghiare