Hai sa discutam serios:
In clipa asta vorbim pe ce stim si pe speranta ca aceasta pandemie o sa "ne lase" pana in aprilie. Daca nu, tot ce vorbim/gandim/speram e degeaba.
Daca va INCEPE revenirea spre normalitate, eu vad lucrurile asa:
- Catchementul
CLJ si istoria recenta dovedesc un "apetit" peste medie de a calatori. Alaturi, desigur, de nivelul de venituri care sa permita asta.
-
AMS si CDG sunt, probabil, cele mai cerute/dorite/asteptate destinatii la
CLJ de un deceniu, cred. In conditii normale, sunt 100% fezabile
-
STR va merge pentru ca poate acoperi si Alsacia
-
BRU nu vad de ce nu ar merge. Din experienta personala,
CRL e o pacoste de care sincer, as vrea sa scap. Si ca mine foarte, foarte multi, va asigur
-
CGN si
HAM sunt cu semnul intrebarii
- LTN,
MAD,
BCN,
BGY,
FCO - da, zboara la concurenta cu
WZZ. Si ce? Sunt comunitati importante care pot acoperi frecventele astea.
-
LCA e o destinatie care a mers si va merge
-
DUB e ca un fel de "must fly", deja e consolidata.
Acuma treaba e asa: daca vor avea rabdare suficienta, chiar daca, poate 2-3 rute nu vor merge, raman cu restul si cu 2 aeronave pe
CLJ. Cel putin pe vara, daca v-ati uitat la orare, e loc berechet de chartere, si cred ca si pe asta mizeaza.
"Miscarea" lui
WZZ de azi e una de tip
RYR care asa va si ramane. E o reactie de "copil caruia ii iei jucaria". Nu stiu daca asta e chiar ce ar trebui sa faca. Sincer. Nici o problema, vpor renunta la fel de repede cum au anuntat azi.
Inainte de "critici", sa va reamintesc ca toate aceste idei se bazeaza pe ideea ca dispare (sau se diminueaza mult) pandemia. Daca nu, nici nu mai are rost discutia,
BLA nu va mai prinde iunie 2021. tare mi-e ca nici
ROT, iar
WZZ se va "refugia" pe un minim de subzistenta. Ceea ce ar fi, sa recunoastem, dramatic.