Este o societate necondusă. Încercăm, poate până vineri reușim, să constituim un nou Consiliul de Administrație. Dacă nu, sperăm ca într-o săptămână să avem CA, să putem să mergem mai departe”, a explicat, pentru Gândul, președintele AAAS, Daniel Geantă...
Aveam un calendar, să putem prelua informațiile, să vedem care sunt creditorii, ce datorii sunt, dar toți angajații au plecat, cu excepția unei singure doamne, respectabilă de altfel, și avem mare noroc cu dânsa, este director economic și ne ajută cu actele, dar este foarte greu să ne pună la dispoziție cantitatea enormă de informație, este nevoie de semnături pe cărțile de muncă.
Vechiul Consiliu de Administrație a plecat, nu a lăsat un raport de activitate...
Daniel Geantă, președinte AAAS: ”Discuțiile despre un potențial investitor au eșuat”
”Pe data de 10 decembrie a existat acest concordat prin care s-a mai acordat un termen de două luni, până pe 10 februarie, datorită faptului că acțiunile au fost preluate de statul român iar noi am cerut o păsuire, ținând cont de discuțiile pe care le-am avut cu Blue Air și anume că urma să vină cu un potențial investitor.
Dacă, între timp, una din societățile care au datorii de recuperat de la Blue Air sau ANAF vor cere insolvența urmează să înceapă înscrierile la masa credală și în funcție de ce se recuperează din societate, își vor recupera și creditorii banii.
Altfel nu se poate, fără o infuzie de capital sau altă modalitate, de exemplu să scazi costurile cât mai mult… Dar ce costuri să mai scazi într-o societate care nu mai funcționează din 6 septembrie 2022”, a mai declarat Daniel Geantă, președintele AAAS.
Situatia aceasta o vad mai mult ca un mare esec ,atat al mediului privat romanesc cat si al statului.Blue Air va figura in curand ca una dintrele cele mai mari tepe date in Romania
Corect, eu am zburat mai mult cu ei decat cu Wizz, si daca aveam de ales, la pret asemanator, preferam Blue. Ultimul zbor cu ei l-am avut pe 1 septembrie, cu cateva zile inainte sa se termine tot, si cel putin ca pasager nu ai fi spus ca e o problema atat de mare.Nu o vad ca si o teapa data, pentru ca aceasta companie a functionat 18 ani . Teapa pot numi Kon Tiki ,inteprindere facuta anume in acest scop.